Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Νεκρή η αγνοούμενη Μαρία Ιατρού. Το αυτοκίνητό της βρέθηκε στη θάλασσα



Τραγικός επίλογος για την αγνοούμενη. Περαστικός οδηγός είδε τον προφυλακτήρα με την πινακίδα σε πλαγιά στην Αμφιλοχία και ειδοποίησε τις Αρχές

Τραγικός επίλογος στην υπόθεση εξαφάνισης της 36χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών, Μαρίας Ιατρού που εξαφανίστηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής του Πάσχα προς ξημερώματα Δευτέρας από το Λουτράκι.

Με το θρίλερ της εξαφάνισής της ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

Σήμερα, περίπου μισή ώρα μετά τις δύο το μεσημέρι, ένας περαστικός οδηγός μοτοποδήλατου, εντόπισε σε στροφή στην Αμφιλοχία και στην πλαγιά τον προφυλακτήρα από ένα ασημί αυτοκίνητο. Αμέσως κατέβηκε φοβούμενος ότι είχε γίνει τροχαίο και κάποιος έπεσε στην θάλασσα από τον δρόμο και κατέβηκε στην πλαγιά, όπου δίπλα στον προφυλακτήρα βρήκε την πινακίδα του ασημί Golf, του συζύγου της με το οποίο είχε φύγει από το Λουτράκι.

Ο μάρτυρας έτρεξε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας όπου ειδοποίησε για αυτό και παρέδωσε την πινακίδα που βρήκε. Χρειάστηκαν δευτερόλεπτα οι αστυνομικοί να καταλάβουν που ανήκε η πινακίδα και αμέσως κάλεσαν το Λιμενικό.


Όντως, λίγο αργότερα εντοπίστηκε σε βάθος τεσσάρων μέτρων το αυτοκίνητό της και δύτης του λιμενικού εντόπισε και την 36χρονη δυστυχώς νεκρή και δεμένη ακόμα με την ζώνη της στο κάθισμα του οδηγού. Αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση ανάσυρσης του αυτοκινήτου με γερανό.

Στο σημείο, πάνω στον δρόμο που είναι μία κλειστή και επικίνδυνη στροφή, βρέθηκε ροδιά από το αυτοκίνητό της και εικάζεται ότι έφυγε με μεγάλη ταχύτητα, καθώς πρώτα προσέκρουσε σε ένα ανάχωμα που βρίσκεται στην πλαγιά και στην συνέχεια κατέληξε στην θάλασσα.


Το βράδυ της εξαφάνισής της είπε στον σύζυγό της και τα παιδιά της πως ήταν πολύ κουρασμένη και πιεσμένη ψυχολογικά και ήθελε να φύγει για λίγες ημέρες να ηρεμήσει. Δεν είπε που θα πήγαινε, όμως στη συνέχεια προέκυψε πως κάλεσε έναν ξάδερφό της στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας και του ζήτησε να τον φιλοξενήσει. Στις 04:17 τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα ήταν το τελευταίο μήνυμα που έστειλε στον ξάδερφό της. Του είπε ότι βρισκόταν έξω από την Πρέβεζα και θα καθυστερούσε.

Από εκείνη την στιγμή το κινητό της έπαψε να λειτουργεί. Από τις κάμερες των διοδίων προέκυψε, ότι στις 03:35 πέρασε από την γέφυρα στο Ρίο, άρα ό,τι συνέβη έγινε στο χρονικό διάστημα που προαναφέρθηκε… Τραγικές φιγούρες οι άνθρωποί της που την αναζητούσαν όλες αυτές τις ημέρες με τεράστια αγωνία.

News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου