Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Απίστευτη γροθιά σε γυναίκα από πορτιέρη με... υπερβάλλοντα ζήλο! [vid]



Είναι δεδομένο ότι ουκ ολίγες φορές μπράβοι, πορτιέρηδες και λοιποί "επαγγελματίες" του χώρου της ιδιωτικής ασφάλειας και φύλαξης επιδεικνύουν υπερβάλοντα ζήλο, όπως ο κύριος του παρακάτω video.

Το βίντεο που προβάλλεται παρακάτω δείχνει έναν πορτιέρη νυχτερινού κέντρου στο Λίβερπουλ της Αγγλίας να γρονθοκοπεί στο πρόσωπο μια γυναίκα, η οποία είναι μάλλον μεθυσμένη. Το περιστατικό σημειώθηκε στην είσοδο του κλαμπ προκαλώντας μια συζήτηση με αντικρουόμενα επιχειρήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η καλοντυμένη και με ψιλοτάκουνες γόβες γυναίκα εμφανίζεται από την αρχή του βίντεο να κατευθύνεται εμφανώς οργισμένη προς το μέρος του πορτιέρη, η οποία εν συνεχεία του επιτίθεται, προσπαθώντας να τον χτυπήσει στο πρόσωπο. Ο πορτιέρης λυγίζει λίγο τα πόδια και χαμηλώνοντας το κορμί του, αποφεύγει το χτύπημα της κοπέλας, ενώ τα αντανακλαστικά του τον ωθούν να την χτυπήσει και αυτός, όπερ και εγένετο!

Η γυναίκα έχοντας εισπράξει ένα πολύ δυνατό χτύπημα, χάνει την ισορροπία της, αλλά δεν πέφτει στο έδαφος αλλά τρεκλίζει, ενώ αρχίζει να φωνάζει στον πορτιέρη, κάτι το οποίο πράττει και ακόμα μια αυτόπτης μάρτυρας γυναίκα, με τον πορτιέρη να φαίνεται να προσπαθεί να δικαιολογήσει την πράξη του.

Ο λόγος που η εν λόγω γυναίκα αποπειράθηκε να χτυπήσει τον πορτιέρη δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα, με κάποιους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να επιρρίπτουν ευθύνες στη γυναίκα πως «πήγαινε γυρεύοντας», ενώ άλλοι τονίζουν πως η αντίδραση του πορτιέρη ήταν σαφέστατα υπερβολική.

Δείτε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:



Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου