Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Θρίλερ με τη Τζένιφερ Λόπεζ


 
Τρελός θαυμαστής της έμενε σπίτι της για 3 ημέρες

Σίγουρα αυτός δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να δείξεις την αγάπη σου στην αγαπημένη σου σταρ. Τρελός θαυμαστής της Τζένιφερ Λόπεζ, κατάφερε να εισχωρήσει στην εξοχική κατοικία της τραγουδίστριας στο Southampton. Μάλιστα, έμεινε εκεί για έξι ολόκληρες ημέρες, ζώντας στο σπιτάκι της πισίνας της, χωρίς κανείς να τον πάρει είδηση.


Ο 49χρονoς πρώην πυροσβέστης, John Dubis, έχει εμφανέστατα εμμονή με την 44χρονη star και φαντασιωνόταν πως ήταν… σύζυγος της JLO. Είχε πάρει μάλιστα τόσο σοβαρά το ρόλο του που πάρκαρε το αυτοκίνητο του μπροστά από το σπίτι! Συνολικά, έμεινε στο Hamptons από τις 3 έως και τις 6 Αυγούστου πριν τον συλλάβουν οι Αρχές. Όλο αυτό το διάστημα, ο 49χρονος θαυμαστής, τράβαγε φωτογραφίες από το εξωτερικό της βίλας, πολλές από τις οποίες περιείχαν ερωτικά μηνύματα για την Lopez. Στη συνέχεια, τις ανέβαζε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με το ψευδώνυμο David A Lopez Dubois, και έγραφε πως η «Jenny πάντα μου δείχνει την αγάπη της».
Το πιο σοκαριστικό είναι πως ομολόγησε ότι αυτοϊκανοποιούνταν στον κήπο, επειδή νόμιζε πως η Jennifer Lopezήθελε από εκείνον να σπείρει τους… «καρπούς» του στον κόσμο, και πως γι΄αυτό του είχε αφήσει ανοιχτή την πόρτα του σπιτιού της πισίνας.
Ο πρώην πυροσβέστης, έχει σταλεί για ψυχιατρική παρακολούθηση, ενώ η ντίβα η οποία φυσικά βγήκε εκτός εαυτού, έχει ήδη πάρει ασφαλιστικά μέτρα, αυξάνοντας παράλληλα τους φύλακες στο εξοχικό της.
TVSHOW.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου