Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Γιος γνωστού επιχειρηματία και πρωταθλητής του σκι ο «πιστολέρο» του Παγκρατίου


Σοκ στην κοινή γνώμη προκαλεί η αποκάλυψη πως ο χούλιγκαν που πυροβόλησε έναν 23χρονο τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο Παγκράτι, είναι γιος πασίγνωστου επιχειρηματία της Βουλιαγμένης και πρώην πρωταθλητής 

Ελλάδος στο θαλάσσιο σκι με τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης.

Ο 22χρονος είχε πυροβολήσει και τραυματίσει έναν 23χρονο υπάλληλο κλαμπ, μετά από καβγά που είχε ξεσπάσει στο συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί έπειτα από έντονη λογομαχία που είχαν οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ο δράστης παραδόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τον ανακριτή. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Στους αστυνομικούς είπε ότι πυροβόλησε γιατί φοβήθηκε ότι θα τον χτυπούσαν οι πορτιέρηδες του νυχτερινού κέντρου.

Όπως δήλωσε, μιλώντας στο Mega, η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, ο δράστης «προέρχεται από σωστή οικογένεια» και δεν είχε δώσει ποτέ αφορμές στο παρελθόν.

Υπενθυμίζεται ότι κατόπιν έρευνας, στην οικία του είχαν βρεθεί, τρία μαχαίρια, τρία μεταλλικά κλομπ, μία σιδερογροθιά, μία μεταλλική ράβδος πολεμικών τεχνών, ένας κάλυκας, μπλούζες και σημαία ποδοσφαιρικής ομάδας

Το θύμα, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιακή χώρα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Γενικού Κρατικού, ωστόσο η κατάστασή του βελτιώνεται σταδιακά και η ζωή του δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο.

πηγές: megatv - AΠΕ
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου