Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Το μωρό του "πορτ μπαγκάζ" που έχει σοκάρει όλη τη Γαλλία

 
Το μωρό, ένα κοριτσάκι ηλικίας από 15 ως 23 μηνών, το οποίο σύμφωνα με τη γαλλική δικαιοσύνη, παρουσιάζει “σημαντική καθυστέρηση” όσον αφορά το ύψος, το βάρος και τη νοητική του ικανότητα, εντοπίστηκε την Παρασκευή γυμνό, αφυδατωμένο, βρώμικο και πιθανότατα με πυρετό, στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου των γονιών του. 
 
Πυροσβέστες δήλωσαν ότι το κοριτσάκι βρισκόταν σε κίνδυνο λόγω της έλλειψης οξυγόνου εάν έμενε στο πορτ-μπαγκάζ 15 λεπτά με μισή ώρα περισσότερο, πρόσθεσε ο υπεύθυνος του συνεργείου.
Η μητέρα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι γέννησε μόνη της και ότι έκρυψε το παιδί από το σύντροφό της, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι δε γνώριζε για την ύπαρξή του. 

Η υπόθεση αυτή συγκλονίζει εδώ και λίγα 24ωρα την γαλλική κοινωνία αλλά και όλο τον κόσμο με μια μάνα να μεγαλώνει το παιδί της σε ένα πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου και μάλιστα με την ίδια να πηγαίνει το αυτοκίνητο στο συνεργείο, με το μωρό μέσα σε άθλια κατάσταση σα να μην συμβαίνει τίποτα, έχει πολλές προεκτάσεις. Ακόμα προσπαθούν να καταλάβουν γιατί η 45χρονη Ροζμαρί έκανε την κίνηση αυτή. Το έκανε γιατί είναι απλά ψυχικά ασταθής; Το έκανε, γιατί υποσυνείδητα ήθελε να ανακαλύψει κάποιος το μυστικό που έκρυβε στο πορτ μπαγκάζ;

Ακόμα προσπαθούν να καταλάβουν γιατί η 45χρονη Ροζμαρί έκανε την κίνηση αυτή. Το έκανε γιατί είναι απλά ψυχικά ασταθής; Το έκανε, γιατί υποσυνείδητα ήθελε να ανακαλύψει κάποιος το μυστικό που έκρυβε στο πορτ μπαγκάζ;

Την δεύτερη εκδοχή την υποστηρίζουν πολλοί εγκληματολόγοι και ψυχολόγοι που ασχολούνται με την υπόθεση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου