Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Γείτονας του Κάστρο σκότωσε και βίασε δύο γυναίκες

Ενας γείτονας του Άριελ Κάστρο, του ανθρώπου που συνελήφθη για την απαγωγή, το βιασμό και την κακομεταχείριση τριών γυναικών στο Κλίβελαντ του Οχάιο, ομολόγησε το βιασμό και τις δολοφονίες δύο γυναικών, καθώς και τη σεξουαλική κακοποίηση δύο


ανήλικων κοριτσιών, όπως ανακοίνωσαν την Παρασκευή αξιωματούχοι του FBI.

Ο Ελίας Ασεβέδο, 49 ετών, που ζούσε στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο με τον Κάστρο, συνελήφθη τον Ιούνιο. Οι αρχές είχαν ανακαλύψει ότι ο άνδρας είχε καταδικαστεί παλαιότερα για βιασμό, ωστόσο δεν είχε δηλώσει στην αστυνομία τη νέα του διεύθυνση.

Ο Ασεβέδο κατηγορείται για την απαγωγή, το βιασμό και τη δολοφονία της 30χρονης γειτόνισσάς του, Πάμελα Πέμπερτον, η οποία βρέθηκε στραγγαλισμένη το 1994, καθώς και της  18χρονης εγκύου, Κριστίνα Άντκινς, της οποίας τα ίχνη είχαν εξαφανιστεί από το 1995. Κατηγορείται επίσης για το βιασμών δύο ανήλικων κοριτσιών, 8 και 11 ετών.

Το κατηγορητήριο του 49χρονου περιλαμβάνει 115 κατηγορίες για απαγωγή και τουλάχιστον 173 κατηγορίες για το βιασμό των Άντκινς και Πέμπερτον, την επανειλημμένη σεξουαλική κακοποίηση των δύο ανήλικων κοριτσιών, αλλά και το βιασμό της συζύγου του αδελφού του.

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου