Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Βοιωτία: Σοκ από το «τραπέζι-θανάτου» μετά από βάπτιση - Ένας νεκρός και πολλοί στο νοσοκομείο


Κανείς δεν περίμενε την τραγωδία που θα εξελισσόταν όταν άρχισαν να καταφθάνουν στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς, δεκάδες άνθρωποι με συμπτώματα εμπύρετης γαστρεντερίτιδας.

Σοκαρισμένη είναι οι κοινωνία στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας καθώς ένα γλέντι βάπτισης κατέληξε σε τραγωδία.

AdTech Ad
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ο γιος του χαροπαλεύει ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι κινδύνεψε και μικρό παιδί που έφαγε την επόμενη της βάπτισης, στο ίδιο μαγαζί.

Το τραπέζι της βάπτισης έγινε το περασμένο Σάββατο (18/06) στην Παραλία Διστόμου (Άσπρα Σπίτια). Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, 38 άτομα έπαθαν βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα ενώ πολλοί ακόμα, οι οποίοι έφαγαν στο ίδιο κατάστημα την επόμενη ημέρα, παρουσίασαν παρόμοια συμπτώματα.

Ο άτυχος 55χρονος, καλεσμένος στο γιορτινό τραπέζι, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας αλλά ο οργανισμός του δεν άντεξε και υπέκυψε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν ο άνδρας της αδελφής του πατέρα που βάπτιζε το παιδί και ότι κινδύνεψε και ο 23χρονος γιο του, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Παράλληλα, ένας ακόμα άνδρας νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου της Λαμίας, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Πάντως, σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης, δεν μπορεί κανείς μέχρι στιγμής να πει με σιγουριά πόσα είναι τα θύματα από το «τραπέζι του θανάτου» καθώς οι καλεσμένοι του ήταν από διάφορες περιοχές της χώρας και τα συμπτώματα τα παρουσίασαν οι περισσότεροι την επόμενη ημέρα, αφού είχαν επιστρέψει στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Βοιωτίας αναζητούν το προϊόν που προκάλεσε τη σαλμονέλα ενώ κάποιοι από τους καλεσμένους κάνουν λόγο για τυρί που είχαν φάει όσοι αρρώστησαν, χωρίς όμως να μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά τι συνέβη.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου