Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Παιδική πορνογραφία και ανατριχιαστικά βίντεο εντοπίστηκαν στο ράντσο του Μάικλ Τζάκσον


Νέα στοιχεία για τις διεστραμμένες ορέξεις του «βασιλιά της ποπ» Μάικλ Τζάκσον έρχονται στο φως επτά χρόνια μετά το θάνατό του και εγείρουν ερωτηματικά για τις έρευνες της αστυνομίας το 2003. 

Παρότι ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν καταδικάστηκε ποτέ για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον ανηλίκων, ελάχιστοι πιστεύουν πλέον ότι ο Τζάκσον μοιράστηκε αθώα το κρεβάτι του με παιδιά όπως είχε ισχυριστεί ο ίδιος εκείνη την εποχή. Νέα έκθεση που ήρθε στο φως σήμερα αναφέρει ότι η αστυνομία εντόπισε δεκάδες φωτογραφίες γυμνών παιδιών, ζευγαριών που έκαναν σκληρό σεξ αλλά και εικόνες βασανισμού ζώων. Οι φωτογραφίες αυτές εντοπίστηκαν το 2003 στο ράντσο του Τζάκσον Neverland αλλά η ύπαρξή τους δεν είχε γίνει γνωστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βασιλιάς της ποπ χρησιμοποιούσε τις εικόνες αυτές για να «ντρεσάρει» τους ανήλικους και στη συνέχεια να συνάψει σχέσεις μαζί τους.  


Αμερικανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο Τζάκσον πλήρωσε έως και 200 εκατομμύρια δολάρια στα θύματά του για να σωπάσουν και να μην καταγγείλουν τα περιστατικά στη δικαιοσύνη. Κατά τη διάρκεια της δίκης του το 2005, ο Τζάκσον αθωώθηκε για 14 διαφορετικές περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης. Έκτοτε, όμως, αρκετοί νεαροί πλέον έχουν καταγγείλει κατά διαστήματα στα ΜΜΕ ότι είχαν πέσει θύματα του Τζάκσον κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας τους. 

Η αμερικανική ιστοσελίδα Radar Online αναφέρει ότι οι φρικιαστικές αυτές φωτογραφίες που εντοπίστηκαν στο ράντσο του αποσιωπήθηκαν. «Σημειώματα, ημερολόγια, έγγραφα, φωτογραφίες, κασέτες και ηχητικά ντοκουμέντα καθώς και 80 βιντεοσκοπήσεις και σκληροί δίσκοι κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης» αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα. Ένας από τους ερευνητές της υπόθεσης δήλωσε στην ιστοσελίδα ότι τα στοιχεία αυτά συγκεντρώθηκαν από το γραφείο του Σερίφη της Σάντα Μπάρμπαρα και συνθέτουν μια πραγματικά «σκοτεινή και τρομακτική εικόνα για τον Τζάκσον». 


«Τα έγγραφα δείχνουν ότι ο Μάικλ Τζάκσον χειραγωγούσε τα θύματά του, ήταν ένα αρπακτικό εθισμένο στα ναρκωτικά και το σεξ που χρησιμοποιούσε το αίμα, εικόνες βασανισμού και θυσίας ζώων και ανώμαλες σεξουαλικές πράξεις μεταξύ ενηλίκων για να αναγκάσει τα παιδιά να υποταχθούν στη βούλησή τους» δήλωσε η εν λόγω πηγή, και συμπλήρωσε: «Είχε επίσης αηδιαστικές και πραγματικά σοκαριστικές εικόνες βασανισμού παιδιών, ενηλίκων, φωτογραφίες γυμνών παιδιών και σαδομαζοχισμού». 


Μάλιστα, ο ιδιωτικός αστυνομικός δήλωσε ότι ανάμεσα στις φωτογραφίες υπήρχαν και ορισμένες των ανιψιών του. Σε περίπτωση που η ύπαρξη του υλικού αυτού επιβεβαιωθεί και επίσημα, τότε εγείρονται σοβαρά ερωτηματικά για τις έρευνες του 2003 και πώς τα στοιχεία αυτά παρέμειναν κρυφά για περισσότερα από 10 χρόνια. 

Πηγή: Radar Online 
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου