Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Οι φρουροί της Ωνάση έπιασαν στα πράσα τον Ντόντα με ξανθιά

AdTech Ad
Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, ο Μιράντα παρά τα όσα διαρρέει ο ίδιος για μη ύπαρξη τρίτου προσώπου, δεν φαίνεται πως πείθει πια, μιας και πιάστηκε στο κρεβάτι με μια ξανθιά γυναίκα μέσα στην αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλη της Αθηνάς στη Φλόριντα. 

Μάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ πρόκειται για αδερφή ενός διεθνούς φήμης ιππέα.

 
Τον Μιράντα "τσάκωσαν" άνδρες της ασφάλειας της Αθηνάς, και ένας εξ αυτών έχοντας πολύ καλές σχέσεις με εκείνη της το είπε αμέσως, παρά τις ικεσίες του Ντόντα που τώρα φέρεται να είναι μετανιωμένος και προσπαθεί να ρίξει ξανά γέφυρες επικοινωνίες. "Βρίσκομαι στη μέση μιας καταιγίδας", αναφέρει πηγή πως έχει πει ο Ντόντα και συνεχίζει "Δεν θα είναι εύκολο, αλλά δεν θα εγκαταλείψω την αγάπη μου".

Μάλιστα, η ίδια πηγή αναφέρει πως για τον Ντόντα ήταν απλά μια περιπέτεια μιας βραδιάς και πως μεταξύ του και της ξανθιάς ύπαρξης δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο. Όμως η Αθηνά μόλις έμαθε το περιστατικό που διαδραματίστηκε πριν από περίπου ένα μήνα μάζεψε αμέσως τα πράγματά της και έφυγε μακριά από τη Φλόριντα και μέχρι σήμερα δε φαίνεται να έχει συγχωρέσει τον Ντόντα.

Πηγή: DailyMail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου