Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Όμορφη Ελλάδα: Γερμανική εκστρατεία για διακοπές στη χώρα μας!



Με το σλόγκαν «Όμορφη Ελλάδα» μία από τις δημοφιλέστερες γερμανικές ιστοσελίδες αναζήτησης πακέτων διακοπών, προσπαθεί να διαφημίσει φέτος το καλοκαίρι τη χώρα μας.


Έχοντας ως σύμβολο την ελιά, το onlineweg.de με έδρα το Μόναχο, ξεκίνησε την διαφημιστική του καμπάνια σε συνεργασία με περισσότερα από 1200 sites ταξιδιωτικών προορισμών και ξενοδοχείων.

«Υποστηρίζουμε την Ελλάδα ως προορισμό διακοπών, παρά τα αρνητικά πρωτοσέλιδα στο πρόσφατο παρελθόν. Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο όμορφους ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο», αναφέρει το κεντρικό μήνυμα και παρουσιάζονται όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία της Γερμανίας που στηρίζουν αυτήν την πρωτοβουλία.

Όπως εξηγεί το onlineweg.de, o κατάλογος των ταξιδιωτικών γραφείων συντάχθηκε με γνώμονα την εμπειρία και τις ειδικές γνώσεις γύρω από την Ελλάδα ως ταξιδιωτικό προορισμό, θέλοντας να παρέχει στους επισκέπτες του χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για τις διακοπές τους.

«Η Ελλάδα παραμένει από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους Γερμανούς», αναφέρει η ιστοσελίδα. «Ειδυλλιακές παραλίες, πεντακάθαρα νερά, πλούσια σε πολιτιστικούς θησαυρούς και φυσικούς παραδείσους», προσθέτει.

«Με τη βοήθεια της εκστρατείας μας, «Όμορφη Ελλάδα, Τα ταξιδιωτικά γραφεία βοηθούν την Ελλάδα», ολοένα και περισσότεροι ταξιδιώτες θα βρουν το δρόμο τους προς αυτόν τον υπέροχο ταξιδιωτικό προορισμό», τονίζει ο Paul Cikala, διευθυντής πωλήσεων του onlineweg.de.
mediagate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου