Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Με προβλήματα οι μετακινήσεις την Πρωτομαγιά

Με προβλήματα θα πραγματοποιηθούν οι μετακινήσεις στην Αθήνα την Πρωτομαγιά, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες στις κινητοποιήσεις με απεργίες ή στάσεις εργασίας.

Τα αστικά λεωφορεία θα κινηθούν από τις 7.30 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτά θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7.30 το πρωί και από τις 10 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Ακινητοποιημένοι καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας ημέρα θα παραμείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού, καθώς οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία.

Τα τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, ενώ το Μετρό και ο ΗΣΑΠ θα κινηθούν από τις 8 το πρωί και μετά, καθώς μέχρι εκείνη την ώρα οι συρμοί θα είναι ακινητοποιημένοι.

Τα δρομολόγια του μετρό θα σταματούν στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας λόγω της 24ωρης απεργίας του ΟΣΕ, που διαχειρίζεται το δίκτυο έως το Αεροδρόμιο της Αθήνας.

Δεμένα θα παραμείνουν αύριο τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς οι μηχανικοί του εμπορικού ναυτικού, τα κατώτερα πληρώματα μηχανής, οι μάγειροι και οι ναύτες πραγματοποιούν 24ωρη απεργία.

Η απεργία αφορά μόνο τον Πειραιά και τα δρομολόγια από τα νησιά, όπως και από όλα τα άλλα λιμάνια της χώρας, θα εκτελεστούν κανονικά.

Δύο συγκεντρώσεις στην Αθήνα και σε πόλεις της περιφέρειας θα πραγματοποιήσουν ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ.

Με κεντρικό σύνθημα «Κανείς μόνος του, όλοι μαζί μπορούμε», η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας καλούν σε μαζική συμμετοχή τους εργαζομένους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους στις πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις.

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου