Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

«Δεν θα υπάρξει οίκος ανοχής που να μην ελεγχθεί»

Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Αν. Λοβέρδο

«Δεν θα υπάρξει οίκος ανοχής που να μην ελεγχθεί»

Εντατικούς ελέγχους θα συνεχίσει το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στους οίκους ανοχής, κατ’ εφαρμογή της υγειονομικής διάταξης, στον απόηχο του εντοπισμού ρωσίδας ιερόδουλης η οποία είχε προσβληθεί από τον ιό του AIDS.

«Δεν θα υπάρξει οίκος ανοχής τα επόμενα εικοσιτετράωρα που να μην ελεγχθεί» ανέφερε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, με εντολή του οποίου εντατικοποιούνται οι έλεγχοι.

Μιλώντας στο iatropedia, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι ο ίδιος είχε προειδοποιήσει για την αύξηση της νόσου και τη λαθρομετανάστευση αλλά δεν εισακούστηκε.

«Αυτά που έλεγα τόσο καιρό και δεν άκουγε κανένας, τώρα δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Είχα προειδοποιήσει στους πιο υψηλούς τόνους ότι το Aids αυξάνεται δραματικά στη χώρα μας και ότι ένα μέρος του προβλήματος προκύπτει από τη λαθρομετανάστευση και την αδήλωτη πορνεία» σημειώνει στο iatropedia ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο υπουργός Υγείας επισημαίνει ότι είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τις ελληνικές οικογένειες καθώς όπως δηλώνει: “Είχα πει ότι το πρόβλημα μπαίνει στις ελληνικές οικογένειες καθώς οικογενειάρχες πηγαίνουν στους οίκους ανοχής μεταφέροντας έτσι τη νόσο στα σπίτια τους”
NEWSBEAST.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου