Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Βουλευτής της Χρυσής Αυγής προκαλεί φθορά σε αυτοκίνητο


Άναψαν τα αίματα κατά τη διάρκεια πορείας της Χρυσής Αυγής. Ξέσπασμα οργής από υποψήφιο του κόμματος ο οποίος φώναζε σε αστυνομικούς και χτύπησε με το χέρι του παρκαρισμένο ΙΧ


Αίσθηση προκαλεί βίντεο που αναρτήθηκε στο μπλογκ risinggalaxy.wordpress.com και το oποίο απεικονίζει τον πρώην βουλευτή και νυν υποψήφιο με τη Χρυσή Αυγή κ. Ηλία Παναγιώταρο, να ξεσπά, μετά από αστυνομικό έλεγχο, κατά τη διάρκεια πορείας μελών του κόμματος το μεσημέρι του Σαββάτου στην πλατεία Κυψέλης.

Ο κ. Παναγιώταρος, φωνάζει στους αστυνομικούς και κάποια στιγμή χτυπά ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο προκαλώντας ζημιά στην οροφή του.

Μάλιστα ακούγονται και χαρακτηρισμοί για τον επικεφαλής της ΓΑΔΑ, τον οποίο μέλη της οργάνωσης χαρακτηρίζουν "τζιτζιφιόγκο" και "χαρογιακά".

Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή, κάνει λόγο για παρεμπόδιση της πορείας των στελεχών τους, χωρίς κανένα λόγο και καταγγέλλει τη στάση της αστυνομίας.

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής

"Το Σάββατο 26 Μαΐου το μεσημέρι 200 στελέχη της Χρυσής Αυγής έκαναν προεκλογική δράση με μοίρασμα εφημερίδων και φυλλαδίων του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος. Η δράση με επικεφαλής τον βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο ξεκίνησε από τα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης στον σταθμό Λαρίσης και πέρασε με πεζοπόρο και μηχανοκίνητο τμήμα από πολλές γειτονιές της Αθήνας.

Όταν έφτασε στην πλατεία Κυψέλης παρεμποδίστηκε από την Αστυνομία, η οποία αναίτια σταμάτησε την πορεία και προχώρησε σε προσχηματικούς ελέγχους. Παρά την αντίδραση των κατοίκων για την στάση των αστυνομικών κι ενώ δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν την πράξη τους, σε συνέχεια προχώρησαν σε τροχονομικό έλεγχο της μηχανοκίνητης πορείας, ο οποίος καθυστέρησε ακόμα περισσότερο την πορεία.

Τελικά, αφού δεν υπήρχε κανένας λόγος για την παρεμπόδιση, η προεκλογική δράση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά. Καταγγέλλουμε την συγκεκριμένη στάση των Αρχών, η οποία συμπλέει με την τακτική των καθεστωτικών κομμάτων της κλεπτοκρατίας και των υποτελών σε αυτά ΜΜΕ για την φίμωση και τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου".

*Ο σχολιασμός του βίντεο ανήκει στον χρήστη που το ανέβασε στο διαδίκτυο

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου