Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Eurovision 2012: Σήμερα ο ημιτελικός!



Έφτασε η ώρα του μεγάλου ημιτελικού! Η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ήβη Αδάμου βρίσκονται εδώ και μέρες στο Μπακού και ετοιμάζονται για την μεγάλη βραδιά του 57ου διαγωνισμού της Eurovision. Η ελληνική και κυπριακή αποστολή θα δώσουν απόψε τον καλύτερό τους εαυτό επάνω στην σκηνή του τεράστιου Crystal Hall. 



Το TLIFE θα σου δώσει την ευκαιρία να ζήσεις τη μαγεία του ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού μέσα από την live κάλυψη και θα έχεις την δυνατότητα να σχολιάσεις μαζί μας όλα όσα γίνουν. Το ραντεβού μας είναι λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ! Stay tuned....

   
Όσα πρέπει να ξέρεις για την ομάδα του Aphrodisiac

Στην ομάδα της ελληνικής αποστολής είναι η τραγουδίστρια Βικτώρια Χαλκίτη που θα κάνει φωνητικά και οι χορευτές Σίσσυ Βαξεβανάκη, Ευγένιος Μπούλι, Γιώργος Παπαδόπουλος και Sofia Micy, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου. Τα ρούχα της αποστολής είναι δημιουργίες του διδύμου σχεδιαστών από την Κύπρο, των Natar Georgiou ενώ το styling έχει αναλάβει ο Γιώργος Σεγρεδάκης. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ είναι του Στέφανου Τουτουντζή.


Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει κερδίσει ήδη τις πρώτες εντυπώσεις με το μόνιμα ζωγραφισμένο χαμόγελο στο πρόσωπό της. Στα 23 της έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε έναν σημαντικό διαγωνισμό και νιώθει πολύ ενθουσιασμένη. Οι τελευταίες μέρες της στο Μπακού πέρασαν με εντατικές πρόβες, εμφανίσεις και συνεντεύξεις σε ξένα δίκτυα αλλά και εκδηλώσεις στις οποίες προώθησε την όμορφη πλευρά της χώρας μας. “Σίγουρα είμαι ενθουσιασμένη που θα τραγουδήσω σε ένα κατάμεστο στάδιο και περιμένω πως και πως και είμαι αισιόδοξη”, δηλώνει η ίδια στο TLIFE λίγο πριν τον ημιτελικό. 

tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου