Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Εφοδος ΕΛΑΣ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής


Έρευνα, παρουσία εισαγγελικών αρχών, πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία, λίγο μετά τις δέκα το πρωί στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Μεσογείων καθώς και σε άλλα γραφεία στο Σταθμό Λαρίσης, το Πέραμα, το Κερατσίνι και τον Πειραιά.

Στην έρευνα, που διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα, παρόντες ήταν και οι βουλευτές του κόμματος, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Παναγιώταρος, Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππάς και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Μετά την ολοκλήρωσή της, ο Ηλίας Κασιδιάρης, αφού απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους με χυδαίους χαρακτηρισμούς, υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα του Κερατσινίου, το οποίο, όπως είπε «καταδικάσαμε από την πρώτη στιγμή απερίφραστα».

Στη συνέχεια καταφέρθηκε εναντίον του «θλιβερού μνημονιακού κράτους, που βρήκε αφορμή να κάνει παράνομες εφόδους στα γραφεία του κόμματος και παράνομες προσαγωγές μελών μας» και πρόσθεσε:

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, άνδρες της Τροχαίας διαπίστωσαν παράβαση παράνομης στάθμευσης στο αυτοκίνητο του Παναγιώτη Ηλιόπουλου, καθώς ήταν σταθμευμένο πάνω στο πεζοδρ
 
Κατά τη διάρκεια της έρευνας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, άνδρες της Τροχαίας διαπίστωσαν παράβαση παράνομης στάθμευσης στο αυτοκίνητο του Παναγιώτη Ηλιόπουλου, καθώς ήταν σταθμευμένο πάνω στο πεζοδρόμιο, ενώ οι αριθμοί κυκλοφορίας του ήταν καλυμμένοι με μαύρο πλαίσιο.(φωτό: Έθνος/Χάρης Γκίκας)
 
«Αυτό γίνεται επειδή φοβούνται τη Χρυσή Αυγή, φοβούνται την άνοδο των εθνικιστών, επειδή είμαστε Έλληνες. Τους λέμε ότι δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω. Όσο πόλεμο και να μας κάνουν, μας κάνουν πιο δυνατούς».

Εφοδος ΕΛΑΣ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Η Χρυσή Αυγή χαρακτήρισε «παράνομες εισβολές στα γραφεία της» τις έρευνες που της ΕΛ.ΑΣ, εισαγγελικών αρχών, στα γραφεία της στη μετά τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα, χθες το βράδυ στο Κερατσίνι.

Ειδικότερα σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή αναφέρει ότι «μία άνευ προηγουμένου επιχείρηση τρομοκράτησης των Εθνικιστών εξελίσσεται με αφορμή ένα συμβάν, το οποίο «η Χρυσή Αυγή καταδίκασε από την πρώτη στιγμή».

Επιπλέον, κατηγορεί τα πολιτικά κόμματα ότι στοχεύουν στο να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου. Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Σήμερα στη Βουλή φάνηκε ξεκάθαρα ο στόχος του καθεστώτος. Όπως δήλωσαν όλοι οι εκπρόσωποι των διεφθαρμένων κομμάτων, στόχος τους είναι να τεθεί εκτός νόμου το Εθνικιστικό Κίνημα. Μας πολεμούν όλοι, γιατί είμαστε ο μόνος φόβος για το άθλιο και ανθελληνικό καθεστώς τους. Οι παράνομες μεθοδεύσεις τους δεν θα περάσουν».

Τέλος, κατηγορεί και τα ΜΜΕ ότι τη στοχοποιούν, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «τα τσοντοκάναλα κάνουν λόγο για... "χρυσαυγίτη δολοφόνο" με στόχο την τρομοκράτηση των πολιτών και την στοχοποίηση του Εθνικιστικού Κινήματος».

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου