Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Σε απεργιακό κλοιό από τη Δευτέρα



Μαζικές κινητοποιήσεις πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι από αύριο αντιδρώντας στο μέτρο της διαθεσιμότητας και των απολύσεων.

Οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία, στον ΟΑΕΔ και στις υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας, ξεκινούν από τη Δευτέρα πενθήμερες κυλιόμενες απεργίες, διαμαρτυρόμενοι για την ένταξη περισσότερων από 600 εργαζομένων σε καθεστώς κινητικότητας.
Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί θα πραγματοποιήσουν 48ωρη απεργία την Δευτέρα και Τρίτη.

Η ΟΛΜΕ έχει εξαγγείλει πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες από τη Δευτέρα.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί πραγματοποιούν απεργία από την Τρίτη έως και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, αντιδρώντας στην αλλαγή χρήσης νοσοκομείων και στην κινητικότητα του προσωπικού.

Για την Τετάρτη και Πέμπτη η ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει γενική πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία, ενώ την Τετάρτη θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.30 π.μ., στην οποία θα συμμετέχουν και οι δάσκαλοι.

Την Πέμπτη θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ από κοινού με τις Ομοσπονδίες των εργαζομένων στο Δημόσιο Τομέα, ενώ το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου συγκαλείται το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ προκειμένου να αποφασίσει για την εξέλιξη των κινητοποιήσεων.
TZAKOY EΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου