Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Νέος οπτικός αισθητήρας αποκαλύπτει πόσο καλά ζούμε!


Οι μεγάλες μελέτες πλέον είναι περιττές! Ερευνητές στο Βερολινο έχουν αναπτύξει ένα αισθητήρα που εμφανίζει άμεσα αν ζούμε υγιεινά ή ανθυγιεινά. 
Με ένα σαρωτή διαβάζεται η κατάσταση του δέρματος ενός φοιτητή. Τα δεδομένα μεταφέρονται απευθείας σε υπολογιστή.

Σε μια κλίμακα από το ένα (χειρότερη) έως το δέκα (πολύ καλό) έχει φθάσει έξι. "Τιμή μου, είναι πολύ καλή, γιατί δεν καπνίζω και πίνω λιγότερο», λέει ο 19χρόνος στο Κάσελ της Γερμανίας όπου διεξάγεται αυτή η μέτρηση!

Χάρη σε αυτόν τον οπτικό αισθητήρα, έχουμε πλέον γρήγορα αποτελέσματα. Όλες αυτές οι κακές συνήθειες και αρνητικές επιρροές για το δέρμα, όπως το κάπνισμα, το αλκοόλ και τα κακά τρόφιμα, πολύ λίγος ύπνος, το άγχος και η υπεριώδη ακτινοβολία, μειώνει την αξία της.

Με έναν αισθητήρα που μετρά την επαφή σχετικά με τα αντι οξειδωτικά, μπορεί να βρεθεί μέσα σε δύο ημέρες αν το δέρμα έχει επιδεινωθεί, για παράδειγμα, μετά από μια περίοδο μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ. Το σύστημα είναι δίκαιο μόνο για τη γενική κατάσταση του δέρματος και δεν μπορούν να διακρίνουν μεταξύ διαφόρων αρνητικών παραγόντων επεσήμανε ο καθηγητής Γιούργκεν Λάντεμαν του Charité στο Βερολίνο.

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου