Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Βασίλισσα της Ευρώπης η Ρεάλ για 10η φορά!!!



Θρίαμβος της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Ατλέτικο με την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής για 10η φορά στην ιστορία της. 

Με 4-1 κέρδισε η Ρεάλ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ την Ατλέτικο, σε έναν αγώνα γεμάτο με ανατροπές, μέχρι το φινάλε. 

Οι παίκτες της Ατλέτικο με τον προπονητή τους, Ντέγκο Σιμεόνε, είχαν το προβάδισμα στον αγώνα με ένα γκόλ μέχρι το 93', όταν στο τρίτο λεπτό -από τα πέντε- των καθυστερήσεων, η Ρεάλ με τον Σέρχιο Ράμος ισοφάρισε σε 1-1 και οδήγησε τον τελικό στην παράταση!

Στην  30λεπτη παράταση η ομάδα του Αντσελότι πήρε το τρόπαιο, βάζοντας κι άλλα 3 γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 4-1. 

Η Ατλέτκο προηγήθηκε  στο 36' με κεφαλιά του Γκοντίν. Ο Σέρχιο Ράμος με κεφαλιά μετά από χτύπημα κόρνερ, έστειλε τη μπάλλα στα δίχτυα και κάνει το 1-1.  Στο 111' ο Μπέιλ με κεφαλιά κάνει το 2-1, ενώ το 3-1 διαμορφώθηκε στο 116' από τον Μαρσέλο. Στο 119' η Ρεάλ κέρδισε πέναλτι  με τον Ρονάλντο, ο οποίος έκανε το τελικό 4-1. 

Ατλέτικο Μαδρίτης: Κουρτουά, Φελίπε Λουίζ (83' Τόμπι), Γκοντίν, Μιράντα, Χουανφράν, Γκάμπι, Τιάγκο, Κόκε, Ραούλ Γκαρσία(65' Σόσα), Βίγια, Ντιέγκο Κόστα (9' Αντριάν).

Ρεάλ: Κασίγιας, Κοεντράο (58' Μαρσέλο), Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ, Κεντίρα (58' Ισκο), Ντι Μαρία, Μόντριτς, Ρονάλντο, Μπέιλ, Μπενζεμά (78' Μοράτα). 

Διαιτητής: Κάιπερς (Ολλανδία).

Κίτρινες: Ραούλ Γκαρσία, Ράμος, Κεντίρα, Μιράντα, Βίγια, Χουανφράν, Κόκε, Γκάμπι, Γκοντίν.

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου