Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ! ΝΕΚΡΗ Η 31ΧΡΟΝΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΝΝΑ ΠΟΛΑΤΟΥ


Σύμφωνα  με  το  ilialive, 

η 31χρονη Ολυμπιονίκης Άννα Πολάτου έχασε

τη ζωή της νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου

στην καρμανιόλα της Ε.Ο. Πατρών - Πύργου στο

ύψος της Βάρδας.

Η 31χρονη πρώην πρωταθλήτρια, που ήταν στην ομάδα του ανσάμπλ, η οποία είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Σίδνεϋ, «έσβησε» το απόγευμα του Σαββάτου στo 46o της εθνικής οδού Πύργου-Πατρών στο ύψος του Γηροκομείου της Βάρδας, όταν από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και συγκρούστηκε με διερχόμενο αγροτικό όχημα στο αντίθετο ρεύμα.

 Η άτυχη γυμνάστρια οδηγούσε με κατεύθυνση προς την Κυλλήνη για να πάρει το πλοίο για την ιδιαίτερη πατρίδα της την Κεφαλονιά για να ψηφίσει, ενώ το αγροτικό κατευθυνόταν προς την Πάτρα. 

 Από τη σφοδρή σύγκρουση η Πολλάτου τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ τραυματίστηκαν δύο ακόμα άτομα, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η Άννα Πολλάτου ήταν  πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 1983 στην Κεφαλλονιά. Ξεκίνησε την ρυθμική γυμναστική το 1988 κι έφτασε στην μεγαλύτερη επιτυχία της με την Εθνική ανσάμπλ με την οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000. Την προηγούμενη χρονιά το 1999 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα τελικά οργάνων και το ασημένιο στο σύνθετο ομαδικό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Οζάκα στην Ιαπωνία. Την ίδια χρονιά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό, ένα ασημένιο στο σύνθετο και ένα χάλκινο στις κορύνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου