Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Αυτός είναι ο παιδίατρος που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία


 
 
Για κατοχή πλήθους σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας συνελλήφθη γνωστός παιδίατρος στα Ιωάννινα.Πρόκειται για τον Zvetlozar Zahariev του Gueorguiev και της Jorgania, γεννημένο στις 10 Οκτωβρίου 1967 στη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρoνικού Εγκλήματος, ο εν λόγω παιδίατρος – ο οποίος διατηρεί ιατρείο εδώ και πολλά χρόνια στην πόλη των Ιωαννίνων - ενοχοποιείται για παιδοφιλεία, ωστόσο οι επικεφαλής που ασχολούνται ήδη έξι μήνες με την υπόθεση δεν μπορούν να δώσουν περισσότερα στοιχεία, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη όπως αναφέρουν. Μιλούν ωστόσο, για μία πολύ σκληρή και πρωτοφανή υπόθεση για τα ελληνικά χρονικά.

Στις δηλώσεις που έκανε ο ταξίαρχος, διευθυντής στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 9.89 με βάση το υλικό που είχε συλλέξει, αναφέρονται τα εξής:


«Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζεται μια τέτοια υπόθεση από την υπηρεσία μας. Είναι η πρώτη φορά όπου συλλαμβάνεται παιδίατρος- παιδόφιλος» ανέφερε ο κ. Σφακιανάκης.«Είναι αδιανόητο να κινδυνεύει ένα παιδί να φωτογραφηθεί μέσα στο ιατρείο και το υλικό αυτό να διακινηθεί σε όλο τον κόσμο» ανέφερε ο κ. Σφακιανάκης, για να συμπληρώσει ότι γίνεται ψηφιακή έρευνα πάνω σε όλα τα πειστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει υλικό παιδιών μέσα από το ιατρείο.

«Έξι μήνες ασχολούμαστε μαζί του, ήρθε η ώρα να ξετυλιχθεί το κουβάρι, γιατί είναι μεγάλο το κουβάρι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σφακιανάκης. Ο ταξίαρχος της Δίωξης δεν θέλησε να δώσει πολλές λεπτομέρειες για τη δράση του παιδίατρου καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Είπε όμως είναι σίγουρα η πιο σκληρή υπόθεση με την οποία έχει ασχοληθεί η υπηρεσία του. Για την συγκεκριμένη υπόθεση είναι χαρακτηριστική μια φράση του Μανώλη Σφακιανάκη που σοκάρει: «Όταν κάποιος θέλει να βλέπει έξι μηνών βρέφος να κακοποιείται από ζώο, δεν μπορεί παρά να είναι αρρωστημένο μυαλό»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου