Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Γιατρός-μαϊμού στη Σκύρο - Κυκλοφορούσε με Ferrari αλλά είχε πλαστό πτυχίο!


Aνακλήθηκε ο διορισμός του διευθυντή Γενικής Ιατρικής του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σκύρου, επειδή αποκαλύφθηκε ότι το πτυχίο του ήταν πλαστό.

Πρόκειται για τον Ιωάννη Καστάνη, ο οποίος είχε πλαστό πτυχίο από το πανεπιστήμιο La Sapienza της Ρώμης, το οποίο κατάφερε να πιστοποιήσει μέσω του ΔΙΚΑΤΣΑ, αλλά και να φτάσει, στη θέση του διευθυντή στο Κέντρο Υγείας της Σκύρου.

Οι τίτλοι σπουδών του είχαν κατατεθεί στο υπουργείο Υγείας από το 1999, ενώ διατελούσε μέχρι σήμερα τα καθήκοντά του ως διευθυντής Γενικής Ιατρικής.

Ο υποτιθέμενος γιατρός φέρεται να κυκλοφορούσε με Ferrari, ενώ διέθετε και ιδιωτικό αεροπλάνο. Κυκλοφορούσε με τρία ΑΦΜ και τρεις αστυνομικές ταυτότητες. Ο φάκελός του στο υπουργείο Υγείας είχε εξαφανιστεί, ενώ ο ίδιος δεν έχει εμφανιστεί στη θέση του από τον Ιούλιο του 2013.

Την αρχική καταγγελία έκανε ένας πολίτης στο υπουργείο Υγείας. Έτσι μετά τον έλεγχο του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε γιατρός με πτυχίο σε αυτό το όνομα στο πανεπιστήμιο της Ρώμης, ούτε και στον τίτλο ειδικότητας.

ΕΛΕΝΑ ΤΖΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου