Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΛΑ!


ΕΞΙ ΥΠΟΠΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ. ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ! ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!
   
 

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ευρώπη  από τον ιό Έμπολα. Έντονη ανησυχία επικρατεί στη Ευρώπη από τα νέα κρούσματα του ιού .
  
Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται και η Τουρκία, όπου ένας 46χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης ως ύποπτο κρούσμα Έμπολα, το δεύτερο στη χώρα.

Ο σουδανός υπάλληλος του ΟΗΕ πέθανε τα ξημερώματα της Τρίτης από τον ιό Έμπολα που νοσηλευόταν στη Γερμανία.  Ο 56χρονος Σουδανός ήταν ο τρίτος ασθενής, που βρισκόταν σε γερμανικό νοσοκομείο. Ένας εκ των δύο άλλων έλαβε ήδη εξιτήριο, ενώ ο έτερος παραμένει σε κλινική της Φρανκφούρτης. Στη Μαδρίτη 17 άνθρωποι βρίσκονται σε  καραντίνα

Τα αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) αναζητά τους 132 επιβάτες που πετούσαν με την πτήση Frontier 1143 στις 13 Οκτωβρίου για συνεντεύξεις στην οποία επέβαινε και η νοσοκόμα.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) αναμένει νέα κρούσματα Έμπολα στη Δυτική Αφρική. Ο αντιπρόεδρος της Γενικής ΠΟΥ, Bruce Aylward δήλωσε την Τρίτη στη Γενεύη, ότι τα νέα κρούσματα του ιού θα φτάσουν  τον Δεκέμβρη έως και 10.000.  

Από το ξέσπασμα της επιδημίας, η οργάνωση έχει περισσυλέξει ήδη πάνω  από 8.900 πάσχοντες.

Περισσότεροι από 4.400 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον φονικό ιό.

 ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου