Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Mila Kunis-Ashton Kutcher έγιναν γονείς!


 
To νέο μέλος στην οικογένεια  Kutcher ήρθε και πρόκειται για ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το όποιο γεννήθηκε  σε ιατρικό κέντρο στο Λος Άντζελeς. Σύμφωνα με το TMZ, το ζευγάρι έφτασε μαζί στο νοσοκομείο τα ξημερώματα της Τρίτης και εισήλθε εσπευσμένα στην αίθουσα τοκετού.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα, Kutcher και Kunis πήγαν στο ιατρικό κέντρο χωρίς φίλους ή συγγενείς, αλλά και χωρίς να συνοδεύονται από σωματοφύλακες.

Το 2003, ο Κούτσερ ξεκίνησε να βλέπει την ηθοποιό Ντέμι Μουρ. Η Μουρ και ο Κούτσερ παντρεύτηκαν στις 24 Σεπτεμβρίου 2005, σε μια ιδιωτική τελετή που διεξήγαγε ένας ραβίνος του Κέντρου Καμπάλα. Στο γάμο παρευρέθηκαν περίπου 150 κοντινοί φίλοι και οικογένεια του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένου ο Μπρους Γουίλις, πρώην σύζυγος της Μουρ. 

Ο Κούτσερ και η Μουρ συναντήθηκαν με τον συν-διευθυντή του Κέντρου Καμπάλα, τον ραβίνο Γιεχούντα Μπεργκ, στο Ισραήλ τον Οκτώβριο του 2010. 

Στις 17 Νοεμβρίου 2011, η Μουρ ανακοίνωσε την πρόθεσή της να τελειώσει το γάμο της με τον Κούτσερ. Η ανακοίνωση έγινε μετά από εβδομάδες φημολογιών των ΜΜΕT για την κατάσταση του γάμου του ζευγαριού. Μετά από ένα χρόνο σε διάσταση, ο Κούτσερ έκανε αίτηση διαζυγίου στις 21 Δεκεμβρίου 2012 στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, αναφέροντας αγεφύρωτες διαφορές ως αιτία του διαζυγίου.
 
Ο Κούτσερ γνωρίστηκε με  την Μίλα Κούνις, πρώην συμπρωταγωνίστριά του στην τηλεοπτική σειρά That '70s Show το 2012 και από τότε έχουν γίνει αχώριστοι!!!

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου