Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ασυνείδητος με Smart σκότωσε δυο ανθρώπους στην Πέτρου Ράλλη για να προλάβει το πράσινο


Ασυνείδητος με Smart σκότωσε τρεις ανθρώγους στην Πέτρου Ράλλη για να προλάβει το πράσινο


Γυναίκα αλβανικής υπηκοότητας και νεαρός αστυνομικός, ο οποίος πήγαινε στη Διεύθυνση Αλλοδαπών για να παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια, είναι οι δύο νεκροί από την τρελή κούρσα του ΙΧ αυτοκινήτου Smart που προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη.

Επιπλέον, βαρύτατα τραυματισμένη είναι μία γυναίκα η οποία - όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία - έχασε τα δύο της πόδια και ελαφρύτερα τραυματισμένοι είναι, ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου, επίσης αλβανικής υπηκοότητας και ένας ακόμα αλλοδαπός, αιγυπτιακής υπηκοότητας, οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πρώτη κατάθεση που γίνεται στον Αλβανό υπαίτιο του τραγικού δυστυχήματος, φαίνεται ότι στον ίδιο χορηγείται φαρμακευτική αγωγή καθώς πάσχει από χρόνια επιληψία.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στο ύψος του Στρατολογικού Γραφείου στην Πέτρου Ράλλη όταν ένα αυτοκίνητο μάρκας «Smart» έπεσε πάνω σε περίπτερο, σταθμευμένα οχήματα και μία στάση λεωφορείου όπου περίμενε κόσμος. Το όχημα που βγήκε εκτός πορείας έπεσε πάνω σε μία μητέρα η οποία στεκόταν μπροστά σε ένα περίπτερο μαζί με την ανήλικη κόρη της. Στη συνέχεια το Smart παρέσυρε μία μοτοσυκλέτα, τραυμάτισε θανάσιμα τον αστυνομικό που βρισκόταν έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών και τερμάτισε την ανεξέλεγκτη πορεία του πέφτοντας διαδοχικά πάνω σε τρία αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα για να προλάβει το κόκκινο φανάρι και έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να προκαλέσει τη φονική καραμπόλα. Στο περίπτερο σκότωσε τη γυναίκα με την κόρη της, μετά παρέσυρε μηχανάκι, στη συνέχεια έπεσε στη στάση των λεωφορείων και τέλος συγκρούστηκε με σταθμευμένα οχήματα.

Ο οδηγός βγήκε μόνος του από το αυτοκίνητο και ο κόσμος πήγε να τον λιντσάρει, ενώ η Πυροσβεστική απεγκλώβισε σώο το συνοδηγό του. Στο σημείο επιχείρησαν πέντε ασθενοφόρα και δύο μηχανές του ΕΚΑΒ, με τις πρώτες διασταυρωμένες πληροφορίες του ΕΚΑΒ να κάνουν αρχικά λόγο για πέντε σοβαρά τραυματισμένους πεζούς, που έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νίκαιας και το Τζάνειο Νοσοκομείο.








Αρχικά υπήρχαν πληροφορίες και για ένα ανήλικο κορίτσι που έχασε τη ζωή του κατά τη σύγκρουση, αλλά τελικά -και ευτυχώς- δεν επιβεβαιώθηκαν. Πηγές της Πυροσβεστικής Αστυνομίας παρασύρθηκαν από το γεγονός ότι η νεκρή γυναίκα ήταν πολύ μικροκαμωμένη και έμοιαζε με παιδί, με αποτέλεσμα να δώσουν στη δημοσιότητα την είδηση περί νεκρού κοριτσιού.

Η «τρελή» πορεία θανάτου

Με βάση τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, ο οδηγός έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Για υπόθεση δύο λεπτών -όσο θα μπορούσε να περιμένει στο φανάρι μέχρι να γίνει και πάλι πράσινο- έκοψε το νήμα της ζωής τουλάχιστον δύο ανθρώπων με άδικο τρόπο. Όπως αναφέρει το protothema.gr, λίγα λεπτά πριν το φριχτό δυστύχημα, ο οδηγός του Smart είχε συγκρουστεί με ταξί. Στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί από το σημείο που έγινε η σύγκρουση ανέπτυξε πολύ μεγάλη ταχύτητα, παραβιάζοντας μάλιστα τον κόκκινο σηματοδότη.

Το αυτοκίνητο μάρκας Smart κινούμενο από την Πέτρου Ράλλη προς το Περιστέρι «καρφώθηκε» πρώτα στο περίπτερο. Εκεί βρίσκονταν η άτυχη γυναίκα που δεν πρόλαβε να αντιδράσει και σκοτώθηκε ακαριαία.

Η τρελή κούρσα, όμως, δε σταμάτησε εδώ. Το Smart στη συνέχεια και αφού πρώτα παρέσυρε ένα μηχανάκι, έπεσε πάνω στη στάση λεωφορείου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Εκείνη την ώρα στο σημείο βρισκόταν αρκετός κόσμος. Ούτε η στάση, ωστόσο, ήταν αρκετή, για να δώσει ένα τέλος στην κούρσα θανάτου του ΙΧ, που αφού έσπειρε τον θάνατο, έπεσε σε παρακείμενο σταθμευμένο όχημα, ενώ προκάλεσε και καραμπόλα τουλάχιστον τριών οχημάτων. Μάλιστα, η Πυροσβεστική απεγκλώβισε τρία άτομα που είχαν παγιδευτεί στα οχήματά τους.

Και μετά από όλα αυτά, ο οδηγός του Smart, βρήκε τη δύναμη να απεγκλωβιστεί μόνος του από το αυτοκίνητό του και σε κατάσταση σοκ να αναζητήσει βοήθεια, καθώς έχει τραυματιστεί. Όμως, ο συγκεντρωμένος κόσμος που είχε πάθει σοκ από το φριχτό δυστύχημα του επιτέθηκε και πήγε να τον λιντσάρει. Σώος απεγκλωβίστηκε και ο συνοδηγός του οδηγού του Smart. Αμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο μετέβη και όχημα της Ανακριτικής.

«Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία του ιδιοκτήτη περιπτέρου μπροστά από το οποίο σημειώθηκε το απίστευτο θανατηφόρο τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη, το πρωί της Τετάρτης.

Ο άνθρωπος που εξηγεί όλα όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του συγκλονίζει με την περιγραφή του τροχαίου δυστυχήματος που έγινε μπροστά στα μάτια του.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του περιπτερά, ένα ζευγάρι περπατούσε αμέριμνο στο πεζοδρόμιο – αντίθετα με την κατεύθυνση των αυτοκινήτων στο ρεύμα προς Εθνική Οδό της Πέτρου Ράλλη – όταν το όχημα που ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα πέρασε ξυστά από το πεζοδρόμιο παρασύροντας και στοιχίζοντας τη ζωή στην γυναίκα.
KOOLNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου