Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛ ΑΛΑΜΟΥΝΤΙΝ!

Χαμός στα διεθνή μέσα με την επίσκεψη της Αμάλ Αλαμουντίν! 

George Clooney, Amal Alamuddin, Hochzeit, Italien, Venedig 

Πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ βρίσκεται  η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνει με την επίσκεψη της στην Ελλάδα!

Τα ΜΜΕ της βρετανίας στάζουν… χολή! O βρετανικός «Guardian», γράφει πως τα μάρμαρα του Παρθενώνα συναντούν το Hollywood και πως η ελληνική κυβέρνηση ούτε στα πιο τρελά της όνειρα, όταν έδωσε την υπόθεση στο συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο, δεν φανταζόταν πως την υπόθεση θα φώτιζε η λάμψη της Αλαμουντίν.

«Σαν να μην έφτανε που έκλεψε τον πιο περιζήτητο εργένη του κόσμου, η κυρία Κλούνεϊ θέλει να κλέψει και τα πιο περιζήτητα μάρμαρα του κόσμου. Ή, ανάλογα πώς το βλέπει ο καθένας, να τα ελευθερώσει», αναφέρουν οι «Times», ενώ η «Telegraph» φιλοξενεί δηλώσεις Ιστορικού από την Οξφόρδη, του Σερ Τζον Μπόρντμαν, ο οποίος προειδοποιεί ότι η επιστροφή των Γλυπτών θα καταστρέψει τα μεγάλα μουσεία, δημιουργώντας «φρικτό προηγούμενο», ενώ παραδέχεται πως, νομικά, οι Βρετανοί δικηγόροι βρίσκονται «σε πολύ ισχυρή θέση».
 
Η ιταλική La Republica αναφέρει «υποδοχή σταρ για την κα. Κλούνεϊ». Αναφορές κάνει και το CNN, με το αμερικάνικο δίκτυο να εντάσσει την επίσκεψη σε ένα ευρύτερο πλαίσιο για τον ελληνικό πολιτισμό, με αναφορές και στις ανασκαφές στην Αμφίπολη.

H Daily Mail γράφει ότι ο μήνας του μέλιτος τελείωσε για την Αμάλ Αλαμουντίν που έφτασε στην Αθήνα για να συμβουλεύσει την ελληνική κυβέρνηση.

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου