Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Άγριες συμπλοκές οπαδών – Τρεις μαχαιρωμένοι

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού σημειώθηκαν χθες βράδυ στα Πετράλωνα.


Περισσότεροι από 100 φίλαθλοι του Ολυμπιακού επιτέθηκαν σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού με λοστούς, πέτρες, μαχαίρια, βόμβες μολότοφ και ρόπαλα.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να αντιδράσουν, με αποτέλεσμα τα επεισόδια να επεκταθούν και να εξελιχθούν σε αιματηρές συμπλοκές.

Κάτοικοι της περιοχής που παρακολουθούσαν τρομαγμένοι τα επεισόδια έκαναν λόγο για συγκρούσεις σώμα με σώμα, ενώ οι οπαδοί έσπαγαν ότι έβρισκαν μπροστά τους, αυτοκίνητα, τζαμαρίες καταστημάτων και κάδους απορριμμάτων.

Σοβαρά τραυματισμένοι, με χτυπήματα από μαχαίρι στο θώρακα και στην κοιλιά νοσηλεύονται στον «Ευαγγελισμό» ένας 27χρονος και ένας 35χρονος. Η κατάσταση των δύο τραυματιών είναι σοβαρή, ωστόσο έχουν διαφύγει τον κίνδυνο και η κατάσταση τους κρίνεται σταθερή. Ο τρίτος τραυματίας από τα σοβαρά επεισόδια μετά την παροχή πρώτων βοηθειών πήρε εξιτήριο.

Έκκληση Λοβέρδου

Έκκληση στον κόσμο του αθλητισμού να μπει τέλος σε κάθε περιστατικό βίας, εντός και εκτός γηπέδων, απηύθυνε ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Α. Λοβέρδος.

«Ως Πολιτεία, οφείλουμε να είμαστε αμείλικτοι με τη βία και τους προαγωγούς της», δήλωσε ο υπουργός.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου