Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Κοριτσάκι με μύτη... κλόουν

Ένας όγκος στη μύτη 2χρονου κοριτσιού της έκανε τη ζωή μαρτύριο. Η μύτη της έμοιαζε με αυτές των κλόουν, αλλά ο εφιάλτης της είχε αίσιο τέλος


Βλέμματα περιέργειας και πειράγματα υπέμενε ένα κοριτσάκι 2 ετών στη Βρετανία, το οποία είχε κόκκινη μύτη, παρόμοια με αυτές που φοράνε οι κλόουν.

Το κοριτσάκι γεννήθηκε με έναν όγκο στη μύτη, ο οποίος κάλυψε την επιφάνειά της, την ώρα που οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για μη ιάσιμη σπάνια περίπτωση.

Πλέον, η μικρή Connie Loyd, έχει κάθε λόγο να χαμογελά, αφού οι χειρουργοί διέψευσαν τα προγνωστικά, χαρίζοντάς της μια μύτη "σαν της μαμάς"!

Οι γιατροί είχαν εντοπίσει μια σκιά στη μύτη του κοριτσιού σε υπερηχογράφημα στην 26η εβδομάδα κύησης, ωστόσο όταν γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2008, έδειχνε απόλυτα υγιής.

Μια μέρα μετά τη γέννησή της οι γονείς της παρατήρησαν ένα κόκκινο σημάδι στη μύτη της. Σε ένα μήνα το σημάδι μεγάλωσε και οι γονείς της την πήγαν σε νοσοκομείο, όπου ένας ειδικός δερματολόγος διέγνωσε τον καλοήθη όγκο.

Η Connie, έγινε μόλις το 8ο μωρό της Βρετανίας, στο οποίο χορηγήθηκε το φάρμακο Propranolol για να επιβραδύνει τον όγκο.


Η μητέρα της έψαξε παντού για να βρει χειρούργο να την αναλάβει και τελικά τη λύση έδωσε ο δρ Lain Hutchison.

Εγχείρησε την Connie τον Μάρτιο, αφήνοντας ένα μικρό σημάδι στη μύτη της και ένα τεράστιο χαμόγελο στο στόμα της!

"Πριν την επέμβαση, η Connie, ήταν πολύ ντροπαλή και όταν την έδειχναν και γελούσαν έκρυβε το πρόσωπό της. Τώρα τα πάει μια χαρά και έχει πολλούς φίλους. Για εμάς όμως ήταν πάντα και είναι ακόμα το τέλειο κοριτσάκι μας".

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου