Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Κουραμπιέδες σε κηδεία με... κοκαϊνη!



Μια συμμορία Βουλγάρων εμπόρων ναρκωτικών, προσπάθησε να διακινήσει μεγάλη ποσότητα κοκαϊνης πασπαλίζοντάς την σε κουραμπιέδες, ως ζάχαρη άχνη.

Ένα λάθος τους όμως, είχε ως αποτέλεσμα την κατάσχεση 60 κιλών κοκαΐνης!

Ένα από τα μέλη της συμμορίας που εργαζόταν σε εργαστήριο γνωστής εταιρείας ζαχαροπλαστικής, τοποθέτησε την κοκαϊνη στους κουραμπιέδες, ωστόσο στη συνέχεια όλα πήγαν στραβά.

Ένα γραφείο τελετών στα Βριλήσσια που είχε αναλάβει την κηδεία ενός ηλικιωμένου, παρήγγειλε από το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, εκτός από κόλλυβα και κουραμπιέδες.

Το μέλος της συμμορίας έκανε λάθος και έστειλε τους κουραμπιέδες με την κοκαϊνη στο γραφείο τελετών, οι οποίοι κατέληξαν στα πιάτα των συγγενών και φίλων του νεκρού!

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε, όταν οι παριστάμενοι στην κηδεία, αφού έφαγαν τους κουραμπιέδες άρχισαν να συμπεριφέρονται… αλλόκοτα.

Ο ιδιοκτήτης του γραφείου κηδειών κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και έτσι αποκαλύφθηκε το σχέδιο της συμμορίας.

Μετά από έφοδο στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, βρέθηκαν υπόλοιπα της ποσότητας και κατασχέθηκαν, ενώ τα μέλη της συμμορίας συνελήφθησαν.

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου