Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Την Τετάρτη 24ωρη απεργία από ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ



Σε απεργιακό κλοιό την Τετάρτη 9 Απριλίου η χώρα.  Παραλύουν ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας, λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ενάντια στην κυβερνητική πολιτική.


Το απεργιακό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ ξεχωριστή συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια στις 10:00.

Στη γενική απεργία συμμετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), με αποτέλεσμα να ματαιωθούν δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού.

Κλειστά θα παραμείνουν τα φαρμακεία στην Αττική, λόγω συμμετοχής στην απεργία του Φαρμακευτικού Συλλόγου, ενώ οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τα εφημερεύοντα φαρμακεία.

Στα λιμάνια θα μείνουν δεμένα την Τετάρτη τα πλοία σε όλη τη χώρα, αφού συμμετέχει στην απεργία και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Στην απεργία της ΓΣΕΕ συμμετέχει και η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος, με συγκέντρωση στις 10:30 στο χώρο μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και πορεία στο κέντρο της πόλης, με κατάληξη στο κτίριο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου