Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Μουρίνιο σε παίκτες της Ρεάλ: "Είστε πουτ..ας γιοι"!

 

Η εφημερίδα "Times" δημοσίευσε αποσπάσματα από το νέο βιβλίο για τον Ζοζέ Μουρίνιο και αποκαλύπτει ένα τρομερό επεισόδιο στα αποδυτήρια του "Μπερναμπέου" μετά από ματς με Μπαρτσελόνα. Διαβάστε το story.


Γραμμένο από τον Ντιέγκο Τόρες, το βιβλίο με τίτλο "The Special One – The Dark Side of Jose Mourinho" προσπαθεί να εξηγήσει για ποιο λόγο ο Πορτογάλος τεχνικός αντιμετώπισε δύσκολες στιγμές στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" πριν πάρει την απόφασή του να επιστρέψει στην Premier League και στην αγαπημένη του Τσέλσι.

Σε ένα μάλιστα απόσπασμα του βιβλίου το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας από τους "Times" του Λονδίνου, μαθαίνουμε τι έγινε όταν ο Ζοζέ Μουρίνιο πείστηκε πως υπήρχε κάποιος "προδότης" μέσα στην ομάδα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στα αποδυτήρια του "Μπερναμπέου" μετά από ισοπαλία σε αγώνα πρωταθλήματος με τη Μπαρτσελόνα.


 
Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το βιβλίο για Μουρίνιο:

Στις 5 το απόγευμα της 16ης Απριλίου 2011, λίγο πριν το εντός έδρας ματς πρωταθλήματος της Ρεάλ με τη Μπαρτσελόνα, η εφημερίδα Marca ανέφερε στην διαδικτυακή της έκδοση ότι ο Ρεάλ θα έπαιζε με τον Πέπε στο κέντρο, δίπλα στους Κεντίρα και Αλόνσο. Η ενδεκάδα ήταν πρωτοφανής: Κασίγιας, Ράμος, Αλμπιόλ, Καρβάλιο, Μαρσέλο, Πέπε, Κεντίρα, Αλόνσο, Ντι Μαριά, Ρονάλντο και Μπενζεμά.
Το 1-1 δεν βοήθησε τις ελπίδες της ομάδας για τον τίτλο αλλά το κοινό επευφήμησε την ομάδα με δεδομένη την ανακούφιση. Στις τελευταίες επισκέψεις της Μπάρσα εκεί το σκορ είχε γράψει 0-2 και 2-6 και έτσι ήταν λογικό να υπάρχει ικανοποίηση στο κοινό. Όχι όμως στον Μουρίνιο.
Περίμενε την ομάδα στα αποδυτήρια πριν εξαπολύσει μία σειρά από κατηγορίες και ύβρεις, μέχρι που άρχισε να φωνάζει δυνατά: "Είστε προδότες. Σας ζήτησα να μη μιλήσετε με κανέναν για την ενδεκάδα αλλά με προδώσατε. Αυτό δείχνει ότι δεν είστε στο πλευρό μου. Είστε πουτ..ας γιοι.
Ο μοναδικός φίλος που έχω σε αυτά τα αποδυτήρια είναι ο Γκρανέρο... και δεν είμαι καν σίγουρος ότι μπορώ να συνεχίσω να τον εμπιστεύομαι. Με αφήσατε μόνο μου.


 
Είστε η πιο δόλια ομάδα που είχα ποτέ στη ζωή μου. Τίποτα περισσότερο από πουτ..ας γιοι". Ο Κασίγιας δεν περίμενε να τελειώσει το ξέσπασμα. Κάνοντας σαν να μη συνέβη τίποτα, γύρισε την πλάτη του και πήγε στο ντους: δεν ήταν μάλιστα ο μοναδικός.
Ο Μουρίνιο είχε όμως τόση ένταση που άρπαξε ένα κουτάκι Red Bull και το πέταξε στον τοίχο... Στη συνέχεια γονάτισε στο έδαφος συνεχίζοντας τις βρισιές και όταν σηκώθηκε σκούπισε τα δάκρυα από το πρόσωπό του και ανακαίνωσε πως θα μιλούσε με τον πρόεδρο Πέρεθ και τον διευθυντή Σάντσες για να βρεθεί ποιός ήταν ο σπιούνος.
Υποσχέθηκε αντίποινα ενώ έκανε και μία σύγκριση των πολεμικών τεχνών και του ποδοσφαίρου: "Εάν είμαι στο Βιετνάμ και σε δω να γελάς προς έναν συμπαίκτη σου, θα άρπαζα ένα όπλο και θα σε σκότωνα με τα ίδια μου τα χέρια.
Τώρα είστε εσείς που θα πρέπει να βρείτε αυτόν που έδωσε την ενδεκάδα στον Τύπο".

Το επίμαχο ματς της Ρεάλ με τη Μπαρτσελόνα (16/4/2011, 1-1):


sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου