Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Εισαγγελική έρευνα και για τη φωτογραφία του υιού Μπαλτάκου στο γήπεδο



Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτα Φάκου, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας, που απεικονίζει το γιο του πρώην γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου, να κρατάει αναμμένο δαυλό σε γήπεδο.

Με εντολή του αθλητικού εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα, ζητείται να διαπιστωθεί αν το πρόσωπο που απεικονίζεται στην επίμαχη φωτογραφία είναι πράγματι ο υιός Μπαλτάκος και να εξακριβωθεί σε ποιον αγώνα ελήφθη αυτή η φωτογραφία.

Αν το συμβάν έγινε σε εποχή που δεν υπηρετούσε στο Λιμενικό Σώμα, αρμοδιότητα για τυχόν παραβάσεις του αθλητικού νόμου θα έχει η Εισαγγελία Πρωτοδικών, ενώ σε διαφορετική περίπτωση το υλικό θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα Ναυτοδικείου.

Εν τω μεταξύ, ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Παναγιώτης Μπαλτάκος, κλήθηκε στο πλαίσιο της έρευνας για το βίντεο, που δημοσιοποίησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Mετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του, απαντώντας στην ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με την κατηγορία που του αποδίδεται ότι είχε ιδιαίτερες σχέσεις με τη ΧΑ, δήλωσε: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΝΔ»

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου