Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ξύπνησε από κώμα ακούγοντας γκολ του Κ. Ρονάλντο!

Απίστευτο και όμως αληθινό: ένα 14χρονο παιδί ξύπνησε από κώμα τριών μηνών ακούγοντας την περιγραφή ενός γκολ από το μεγάλο του είδωλο, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Διαβάστε το story και δείτε φωτογραφίες!

Στα τέλη του 2013 η μοίρα είχε παίξει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι στον μικρό Ντέιβιντ, με το 14χρονο παιδί από την Πολωνία και φανατικό οπαδό της Ρεάλ Μαδρίτης να έχει ένα ατύχημα κάνοντας ποδήλατο και ως αποτέλεσμα να πέφτει σε κώμα που κράτησε τρεις μήνες.

Στην προσπάθειά τους να τον κρατήσουν στη ζωή οι γονείς του Ντέιβιντ τον πήγαν σε σε μία εξειδικευμένη κλινική για αποθεραπείες παιδιών προκειμένου να δοκιμαστεί πάνω του μία νέα μέθοδος θεραπείας.

Σύμφωνα με αυτήν, ο μικρός Ντέιβιντ ήταν πιθανό να ωφεληθεί ακούγοντας μέσω ακουστικών περιγραφές αγώνων της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Πορτογαλίας, στους οποίους συμμετείχε το μεγάλο ποδοσφαιρικό του είδωλο, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπερ και εγένετο... Τρεις μήνες μετά το κώμα στο οποίο έπεσε, ο μικρός φαν των "μερένγκες" και του CR7 ξύπνησε, ακριβώς τη στιγμή που άκουγε την περιγραφή του τρίτου γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Εθνική Πορτογαλίας απέναντι στη Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014!



Πέρα όμως από το γεγονός ότι ανέκτησε τις αισθήσεις του και πλημμύρισε με ευτυχία τις καρδιές των δικών του ανθρώπων, ο πιτσιρικάς δέχτηκε και ένα εκπληκτικό δώρο την περασμένη εβδομάδα, όταν ο Κριστιάνο τον προσκάλεσε για να δει διά ζώσης το Ρεάλ-Ντόρτμουντ για τους "8" του Champions League.

Ο 14χρονος όχι μόνο δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο "Μπερναμπέου" αλλά αμέσως μετά το τέλος του ματς έβγαλε φωτογραφίες με τον σούπερ σταρ της "βασίλισσα" από τον οποίο έλαβε μάλιστα μία υπογεγραμμένη φανέλα, ενώ συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Όταν ο μικρός Ντέιβιντ συνάντησε τον αγαπημένο του Κριστιάνο Ρονάλντο:


 
 
 
 
 
  
sport24.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου