Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Οι 10 πιο διαβολικές γυναίκες στην ιστορία



Οι γυναίκες δεν δείχνουν πάντα την ευαίσθητη πλευρά τους. Είναι και ορισμένες φορές που τις πιάνουν τα ''διαόλια'' τους.

Έχουμε στο νου μας ότι οι γυναίκες είναι ρομαντικές, αθώες, τρυφερές και ταπεινές. Στην πραγματικότητα όμως, ανάμεσα σε αυτά τα χαριτωμένα θηλυκά υπάρχουν και διαβολικές γυναίκες, όπως μας δείχνει ιστορία.

Από τη Σάββια Σιάτη

Υπήρχαν γυναίκες που απολάμβαναν τα βασανιστήρια, τις δολοφονίες, την βιαιότητα χωρίς κανένα δάκρυ και ίχνος στενοχώριας. Γυναίκες σκληρότερες από τον πιο άκαρδο άντρα. Φοβού και τα θηλυκά λοιπόν!

Όλες έχουμε λίγο πολύ το ματάκι που γυαλίζει, το ύφος της στρίγκλας μια στο τόσο, μία κακία μεταξύ μας, αλλά σίγουρα δεν έχουμε φτάσει εκεί που το πήγαν τα... κοριτσάκια που ακολουθούν. 

1. Irma Grese

 

 

Γεννημένη τον Οκτώβριο του 1923, στην Γερμανία, συμμετείχε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί και ήταν αρχιφύλακας του τμήματος των γυναικών σε ένα από αυτά. Είχε καταδικαστεί σε θάνατο μετά από δίκη γιατί είχε διαπράξει εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας στο Μπέλσεν.
Η σατανική αυτή γυναίκα λάτρευε τα βασανιστήρια και οπλοφορούσε! Η αλήθεια της φαίνεται λιγάκι μόνο από το ύφος της που είναι σαν να έπιασε στα πράσα τον γκόμενο της με άλλη. Αυτό ρε παιδί μου το δολοφονικό ύφος που συνοδεύει το συναίσθημα της ζήλιας, όταν το νιώθουμε εμείς οι γυναίκες. 

2.Myra Hindley

 

 

Γεννήθηκε το έτος 1942,  ήταν μία Αγγλίδα, κατά συρροή δολοφόνος. Σε συνεργασία με τον Ian Brady, έχει διαπράξει βιασμούς και δολοφονίες πέντε μικρών παιδιών. Επίσης ήταν υπεύθυνη για απαγωγή, σεξουαλική κακοποίηση, βασανισμό και δολοφονία τριών παιδιών ηλικίας κάτω των δώδεκα ετών και δύο εφήβων, ηλικίας 16 και 17.Η Hindley δήλωσε αθώα σε όλες τις δολοφονίες. Βρέθηκε ένοχη για τρεις φόνους και φυλακίστηκε, δεν κυκλοφόρησε ποτέ, και πέθανε στη φυλακή το 2002.

3.Isabella of Castile

 

 

Γεννήθηκε το έτος 1451 και πέθανε το 1504, ήταν καθολική και βασίλισσα της Καστίλλης και του Λεόν. Αυτή και ο σύζυγός της, ο Ferdinand ΙΙ της Αραγονίας, έφεραν την σταθερότητα στα βασίλεια που έγινε η βάση για την ενοποίηση της Ισπανίας. Είναι γνωστοί για την ολοκλήρωση της Reconquista, την εξορία της μουσουλμανικής και της εβραϊκής κουλτούρας!

4. Beverly Allitt

 

 

Είναι μια αγγλίδα κατά συρροή δολοφόνος, μία από τις 10 πιο σατανικές γυναίκες. Είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία τεσσάρων παιδιών και πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης σε ακόμη έξι παιδιά. Είχε χορηγήσει μεγάλες δόσεις ινσουλίνης σε τουλάχιστον δύο θύματα. Τον Μάιο του 1993, στο Nottingham Crown Court, έλαβε 13 φορές ισόβια για αυτά τα εγκλήματα. Και λίγα ήταν!

5.Queen Mary I of England

 

 
Γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1516 και πέθανε στις 17 Νοεμβρίου του 1558. Ήταν βασίλισσα της Αγγλίας και της Ιρλανδίας από τον Ιούλιο του 1553 μέχρι τον θάνατό της. Η Μαίρη ήταν κυρίως γνωστή για την προσωρινή και βίαιη επιστροφή της στην Αγγλία και  στον καθολικισμό. Πολλοί επιφανείς προτεστάντες εκτελέστηκαν για τις πεποιθήσεις τους λόγω τις ίδιας και αυτό την οδήγησε στο να έχει το παρατσούκλι "Bloody Mary". Ξανασκέψου το την επόμενη φορά που θα επιλέξεις το εν λόγω κοκτέιλ. 

6.Belle Gunness

 

 

Άλλη μια κατά συρροή δολοφόνος, πανύψηλη και πάνω από 91 κιλά, μια πολύ ισχυρή σωματικά γυναίκα. Είναι πιθανό ότι σκότωσε δύο συζύγους της και όλα τα παιδιά της σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, αλλά είναι βέβαιο ότι δολοφόνησε τους περισσότερους από τους μνηστήρες της, τους φίλους της και τις δύο κόρες της, Μιρτλ και Λούσι. Το κίνητρο ήταν η απληστία!

7.Mary Ann Cotton

 

 

Πρώτη κατά συρροή δολοφόνος της Βρετανίας, Mary Ann Cotton, γεννημένη τον Οκτώβριο του 1832. Παντρεύεται στην ηλικία των 20, έκανε πέντε παιδιά, τέσσερα εκ των οποίων έχασαν τη ζωή τους από ''γαστρικό πυρετό και πόνους στο στομάχι''. Ο William, ο άντρας της σύντομα ακολούθησε τους απογόνους του, αφού πέθανε από μια ''εντερική διαταραχή'' τον Ιανουάριο του 1865. Ο δεύτερος σύζυγός της, George Ward, πέθανε από εντερικά προβλήματα, καθώς και ένα από τα δύο εναπομείναντα παιδιά της. Οι τοπικές εφημερίδες όμως αποκάλυψαν ότι η Mary Ann, έχασε τρεις συζύγους, έναν εραστή, μια φίλη, τη μητέρα της και μια ντουζίνα παιδιά, και πως όλοι πέθαιναν - εντελώς συμπτωματικά - από πυρετό και διαταραχές στο στομάχι! Απαγχονίστηκε στο Durham County Gaol, στις 24 Μαρτίου του1873.

8.Ilse Koch

 

 

Γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 1906 και είναι γνωστή και ως ''η Μάγισσα του Μπούχενβαλντ'', ή ως ''σκύλα του Μπούχενβαλντ'' και ήταν η σύζυγος του Karl-Otto Koch, διοικητή των ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης Μπούχενβαλντ. Η Ilse είχε κατηγορηθεί ότι έπαιρνε ''σουβενίρ'' από το δέρμα των δολοφονημένων κρατουμένων που είχαν κάποιο τατουάζ. 

9.Katherine Knight

 

 

Γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1955, και βρίσκεται ακόμα στην φυλακή. Ήταν η πρώτη Αυστραλέζα που καταδικάστηκε σε ισόβια χωρίς αναστολή. Είχε μια ιστορία βίας στις σχέσεις. Είχε κάνει φρικτά βασανιστήρια στον πρώην άντρα της και σε μερικές από τις σχέσεις της. Είχε μαχαιρώσει τουλάχιστον 37 φορές έναν από τους συντρόφους της, προκαλώντας του πολλές πληγές στα ζωτικά όργανα. Στη συνέχεια, τον έγδαρε και τον κρέμασε με το "κοστούμι" του, έκοψε το κεφάλι του και το έβαλε στην κατσαρόλα κάνοντας το σούπα, έψησε τους γλουτούς του και προετοίμασε σάλτσα και λαχανικά για να συνοδεύσει το ''ψητό''. Στη συνέχεια σέρβιρε στο τραπέζι τα μέλη του άτυχου άντρα και σκόπευε να τα ταΐσει στα παιδιά του. Νοστιμιά!

10. Elizabeth Bathory

 

 

Η τελευταία και η καλύτερη!
Γεννήθηκε το 1560 και πέθανε το 1614, ήταν μια κόμισσα από το φημισμένο Báthory στο Βασίλειο της Ουγγαρίας. Έχει χαρακτηριστεί η πιο παραγωγική γυναίκα κατά συρροή δολοφόνος και έχει μείνει στην ιστορία ως ''Κόμισσα του Αίματος''. Συνήθιζε να σκοτώνει κορίτσια αγροτών αφού τις βασάνιζε με σοβαρό ξυλοδαρμό, καψίματα, ακρωτηριασμό των μελών του σώματος, μάσημα προσώπου... Ήταν σε κατ 'οίκον περιορισμό και δεν δικάστηκε λόγω της κατάστασης της!

ladylike.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου