Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Βίντεο: Έφηβος Ρώσος προκαλεί και παίρνει μια μπουνιά ως απάντηση

Ένας Ρώσος έφηβος προσφέρει χρήματα ως αντάλλαγμα σε... περίεργες δοκιμασίες και παίρνει μια μπουνιά ως απάντηση (pics+vid) 


Στη Ρωσία ένας πλούσιος έφηβος, ο 16χρονος Grigory Mamurin, θέλησε να φτιάξει ένα βίντεο που να αποδεικνύει πόση δύναμη του δίνουν τα χρήματα του. 

Προκαλούσε λοιπόν το κόσμο να πιει τα ούρα του ή να γδυθεί και ως αντάλλαγμα θα τους έδινε από 130 έως 195 λίρες.


 
Κάποιοι άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση του αλλά ένας θέλησε να του αποδείξει ότι δεν είναι μόνο τα λεφτά που δίνουν δύναμη. Αφού άκουσε τη προσφορά του νεαρού λοιπόν, προσβλήθηκε και έδωσε στον Ρώσο έφηβο μια μπουνιά που δύσκολα θα ξεχάσει.

Ωστόσο ο Grigory δεν φαίνεται να πήρε το μάθημα του αφού μετά πλησίασε μια γυναίκα και της ζήτησε να γδυθεί για να της δώσει μερικά λεφτά. Το έργο του όμως δεν σταμάτησε ούτε εκεί αφού έπειτα αγόρασε χαβιάρι, το έδωσε σε άστεγους και τους κατέγραφε με τη κάμερα να το τρώνε ενώ τους κορόιδευε.



 
Αρκετός κόσμος είδε το συγκεκριμένο βίντεο και κατέκρινε το νεαρό χαρακτηρίζοντας τον κακομαθημένο. Ο ίδιος σε δηλώσεις του φάνηκε να μην καταλαβαίνει γιατί έγινε αυτός ο πανικός ενώ δήλωσε ότι: ''Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος είναι τόσο αρνητικός απέναντι μου. Έχουμε δει αρκετά παρόμοια σόου. Δεν θέλω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Δεν κρίνω αυτούς τους ανθρώπους που δέχτηκαν να το κάνουν, ο καθένας θα είχε το λόγο του. Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα βρεθούμε και τι θα είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε. Εγώ πάντως δεν έχω βρεθεί σε τέτοια κατάσταση''.


Ο Ρώσος έφηβος τόνισε επίσης ότι οι γονείς τους και οι παππούδες του δεν ήξεραν τι πρόκειται να κάνει και ούτε τους ζήτησε λεφτά για να το κάνει. Αντιθέτως πήρε από τις δικές τους οικονομίες. ''Δεν ενέκριναν αυτό που έκαναν αλλά δεν με σταματάνε. Θα συνεχίσω σε αυτό το πρότζεκτ. Είναι κανόνας στην οικογένεια μας ακόμα και αν δεν συμφωνείς με κάτι που κάνει κάποιος πρέπει να σέβεσαι την απόφαση του'', είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως ο Grigory Mamurin, φαίνεται ότι δεν πτοήθηκε  από τη μπουνιά που δέχτηκε και υποσχέθηκε και επόμενο βίντεο όπου θα δείχνει μια κοπέλα να κάνει κάτι εξίσου αηδιαστικό για χρηματικό αντάλλαγμα.

Πηγή: dailymail.co.uk
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου