Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Απίστευτο! Ασταμάτητα ρεκόρ οι Ελληνίδες του επί κοντώ

Απίστευτο! Ασταμάτητα ρεκόρ οι Ελληνίδες του επί κοντώ (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Από το τέλος της δεκαετίας του ’90 και την αρχή της νέας χιλιετίας είχε να ζήσει η χώρα μας έναν τέτοιο “εμφύλιο”. 

Τότε η Βούλα Τσιαμήτα και η Ολγα Βασδέκη είχαν καταφέρει μέχρι και να βρεθούν μαζί στο βάθρο του τριπλούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σεβίλλης το 1999. 

Τώρα η Ελλάδα χαίρεται δυο κορίτσια της στο επί κοντώ να καταρρίπτουν το ένα πανελλήνιο ρεκόρ μετά το άλλο με επιδόσεις παγκοσμίου επιπέδου! Τελευταίο κατά σειρά ήταν το απίστευτο 4,80 μ. που έκανε πριν από λίγο στο διεθνές μίτινγκ του Μπέρμιγχαμ η Κυριακοπούλου!

Την Πέμπτη το βράδυ η ίδια πέρασε τα 4, 76 μ. σε διεθνές μίτινγκ στη Στοκχόλμη και σήμερα τα ξημερώματα πέτυχε νέο ρεκόρ η Κατερίνα Στεφανίδη ανεβάζοντας τον πήχη κατά ένα εκατοστό (4, 77 μ.). 
 

Η Κυριακοπούλου αφού είπε ένα μεγάλο “μπράβο” στη Στεφανίδη, μπήκε στο στίβο του μίτινγκ του Μπέρμιγχαμ και έδειξε ότι είναι... σκυλί του πολέμου περνώντας με επιτυχία τα 4, 80 μ.. Παράλληλα έγινε η πρώτη Ελληνίδα που... φτάνει σ' αυτό το πολύ δύσκολο “φράγμα” και παραμένει η κορυφαία Ευρωπαία λίγες ημέρες πριν από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πράγας!

Θα αναρωτηθείτε προς τι ο χαρακτηρισμός “σκυλί του πολέμου” και δικαίως. Η 29χρονη πρωταθλήτρια έφτασε στο Μπέρμιγχαμ στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής και ενημερώθηκε ότι θα παραλάμβανε τα κοντάρια της στις 10.00 το βράδυ. Το πρωί... ξύπνησε γνωρίζοντας ότι δεν ήταν πια κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ. Ομως, τίποτε δεν την πτόησε και “πέταξε” και πάλι στον... κόσμο των σπουδαίων επιδόσεων! 

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου