Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Κλειστά 35 αεροδρόμια της χώρας. Ποιες πτήσεις ακυρώνονται 

Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιεί σήμερα η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ), με πολλές πτήσεις, ιδίως προς τα περιφερειακά αεροδρόμια, να ακυρώνονται.



Η απεργία προκηρύχθηκε με αφορμή τη σημερινή εκδίκαση-συζήτηση στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, της προσφυγής της ΟΣΥΠΑ, των περιφερειών, των δικηγορικών συλλόγων, καθώς και άλλων φορέων και συνδικαλιστικών ενώσεων, κατά της συμφωνίας ιδιωτικοποίησης των ελληνικών κρατικών αεροδρομίων.

Όπως είπε ο πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ, Βασίλης Αλεβιζόπουλος στην "Κοινωνία Ώρα MEGA" δεν λειτουργούν 35 αεροδρόμια στην περιφέρεια και υπολειτουργούν 4-5 μεγάλα αλλά και το Ελ. Βενιζέλος με αποτέλεσμα να πρέπει οι επιβάτες να τηλεφωνούν στις αεροπορικές τους εταιρείες για να ενημερώνονται για τις πτήσεις τους.

Πρόσθεσε ότι "η απεργία γίνεται ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την μίσθωση των 14 αεροδρομίων" καθώς "χαρίζεται το μεγάλο πακέτο του τουρισμού στο γερμανικό κράτος" ενώ στη σύμβαση όπως είπε, "δεν υπάρχει ανάπτυξη για τα επόμενα 40-50 χρόνια".

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου