Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Άγνωστοι πυροβόλησαν τον διάσημο κομμωτή  Πάνο Καλλίτση στον Λυκαβηττό!



Σώθηκε από θαύμα ο Πάνος Καλλίτσης! Τον πυροβόλησαν την ώρα που έμπαινε στο σπίτι του.

Τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» βρίσκεται από χθες το βράδυ ο γνωστός κομμωτής Πάνος Καλλίτσης, που δέχθηκε τα πυρά αγνώστων ενώ έμπαινε με τη σύζυγό του στο σπίτι του στο Λυκαβηττό.

 Τα νεότερα από την κατάσταση της υγείας του και το χρονικό της επίθεσης, μέσα από την περιγραφή της συζύγου του, Έλενας Χριστοπούλου:

Αυτό που συνέβη χθες ήταν μια άνανδρη επίθεση χωρίς λόγο και αιτία. Δεν είμαι αστυνομία για να πω ότι ήταν ληστεία αλλά ήταν μέσα στο γκαράζ μας δυο άνθρωποι με πιστόλια στα κεφάλια μας. Με το που μπήκαμε στο γκαράζ είδαμε δυο ανθρώπους με δυο πιστόλια να μας σημαδεύουν. Ο Πάνος κλείδωσε το αυτοκίνητο και πήγε να κάνει όπισθεν. Αυτοί το είδαν και χτύπησαν με την πρώτη σφαίρα στο τζάμι σε εμένα, για να σπάσουν το παράθυρο και να με βγάλουν έξω. (…) Ήταν η πρώτη σφαίρα που χτύπησε εμένα στο χέρι. Λυπάμαι αλλά δε μπορώ να πω άλλες λεπτομέρειες γιατί δεν τις θυμάμαι. Ο Πάνος όντας χτυπημένος και δε ξέρω με τι σθένος έπεσε πάνω τους και με κάποιο τρόπο έφυγα προς τα πίσω κι άρχισα να τρέχω προς το δρόμο και να φωνάζω βοήθεια. Τον Πάνο τον χτύπησαν εξ’ επαφής στο στήθος .

O Πάνος Καλλίτσης εδώ και περισσότερο από 10 χρόνια έχει συνεργαστεί αποκλειστικά με τα μεγαλύτερα ονόματα της show business.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

TZAKOY EΛΕΝΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου