Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου


Την ίδρυση του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» ανακοίνωσε μέσω των προσωπικών του λογαριασμών facebook και twitter, ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος σήμερα το πρωί. 

Σε μήνυμά του που συνοδεύει την ανακοίνωση, ο κ. Καμμένος έγραψε: "Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε. Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης. Είμαστε Πολλοί. Είμαστε Ανεξάρτητοι. Είμαστε Έλληνες". Αναμένεται να ανακοινωθεί η επίσημη διακήρυξη του κόμματος. 

Την πρόθεσή του να συστρατευθεί με τον Πάνο Καμμένο είχε γνωστοποιήσει πριν από λίγες ημέρες ο μέχρι πρότινος γραμματέας του συνδικαλιστικού οργάνου της ΝΔ, Γιάννης Μανώλης.

 «Ο κ. Καμμένος είχε πάρει απόφαση να κάνει ένα κόμμα. Τώρα υπάρχουν άλλα δεδομένα. Θα συμμετέχουν πολλά από τα στελέχη που διαγράφηκαν. Ως απλός στρατιώτης θα στηρίξω αυτή την προσπάθεια, δεν έχω δικαίωμα να πάω σπίτι μου», είχε αναφέρει.

Ήδη στο facebook, περισσότεροι από 1.100 χρήστες έχουν κάνει like στην ανάρτηση της ανακοίνωσης, εκατοντάδες την έχουν αναδημοσιεύσει, ενώ πολλοί του εύχονται "καλή επιτυχία" και "καλή αρχή" στην προσπάθειά του. 

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Καμμένος είχε διαγραφεί από την ΚΟ της ΝΔ τον περασμένο Νοέμβριο, επειδή είχε αρνηθεί να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου, την οποία είχε χαρακτηρίσει "χούντα".

 ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου