Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Καρατζαφέρης: Αντίθετος στην κατάργηση 13ου και 14ου μισθού

Κατηγορηματικά αντίθετος με την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού εμφανίστηκε ο Γ. Καρατζαφέρης, μιλώντας στο «Πρωινό ΑΝΤ1», ενώ αποκάλυψε ότι στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό ήταν όλοι αντίθετοι με αυτό το ενδεχόμενο.

Καρατζαφέρης: Αντίθετος στην κατάργηση 13ου και 14ου μισθού
Κατηγορηματικά αντίθετος με την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στο «Πρωινό ΑΝΤ1».

Επίσης αποκάλυψε ότι στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό ήταν όλοι αντίθετοι με αυτό το ενδεχόμενο και τόνισε ότι ο Λουκάς Παπαδήμος γνωρίζει ότι οι πολιτικοί αρχηγοί είναι αμετακίνητοι στο θέμα αυτό.

Ο κ. Καρατζαφέρης προτείνει μάλιστα ο Έλληνας εργαζόμενος να δουλέψει 1 ώρα επιπλέον καθημερινά, για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, αντί να κοπούν ο 13ος και ο 14ος μισθός που θεωρεί απαραίτητο η τρόικα.

«Περαιτέρω μείωση μισθών και εισοδημάτων θα οδηγήσει σε βαθύτερη ύφεση και αύξηση λουκέτων και ανεργίας. Χρειαζόμαστε την ανάπτυξη για την οποία τώρα κάνει κάποια βήματα η τρόικα. Έχω εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό της χώρας», τόνισε ακόμα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

ant1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου