Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Χουάν Κάρλος, ο γητευτής των γυναικών



Σάλος έχει προκληθεί στην Ισπανία μετά την κυκλοφορία βιβλίου που "καίει" τον βασιλιά της χώρας Χουάν Κάρλος τον οποίο περιγράφει ως γυναικά και ισχυρίζεται πως διατηρούσε σχέση με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Επιπλέον η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, χαρακτηρίζεται ως "το πιο μοναχικό άτομο στη χώρα".

Το βιβλίο υπογράφει η Ισπανίδα δημοσιογράφος Pilar Eyre και φέρει τον τίτλο "Η μοναξιά της βασίλισσας". Εκεί ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος περιγράφεται ως "επαγγελματίας γητευτής γυναικών" που είχε αναρίθμητες ερωτικές σχέσεις, ενώ δεν έχει συνευρεθεί με τη σύζυγό του από το 1976! Μάλιστα, η συγγραφέας επισημαίνει ότι η ηλικία του 74χρονου βασιλιά δεν τον έχει... ανακόψει από το να λαμβάνει συχνά ενέσεις βιταμινών και αντιγηραντικές θεραπείες.

Το βιβλίο, που αναμένεται να προκαλέσει εντάσεις στην καθολική χώρα, ισχυρίζεται ότι ο βασιλιάς είχε επαφές και με την πριγκίπισσα της Ουαλίας Νταϊάνα όταν εκείνη βρισκόταν στη Μαγιόρκα για διακοπές με τον σύζυγό της πρίγκιπα Κάρολο στις αρχές της δεκαετίας του '80.

Μάλιστα, το 2004 η λαίδη Colin Campbell είχε ισχυριστεί ότι η πριγκίπισσα είχε ερωτευτεί τον Χουάν Κάρλος ενώ βρισκόταν σε κρουαζιέρα τον Αύγουστο του 1986 και στη συνέχεια τον Απρίλιο του επόμενου έτους.

Η συγγραφέας ισχυρίζεται επίσης ότι η 73χρονη Βασίλισσα Σοφία δεν έχει κοιμηθεί στο συζυγικό κρεβάτι από το 1976 και παραμένει στο γάμο λόγω "της αίσθησης του καθήκοντος". Η Ευρέ την περιγράφει ως την πιο θλιβερή και μοναχική γυναίκα στην Ισπανία.

"Η βασίλισσα Σοφία είναι μια γυναίκα που προδόθηκε και πληγώθηκε από έναν έγγαμο βίο που κατέληξε να είναι μια πραγματική τραγωδία", δήλωσε η συγγραφέας μιλώντας στο ισπανικό περιοδικό Vanitatis, η οποία μάλιστα έκανε γνωστό πως έχασε τη δουλειά της λόγω του βιβλίου καθώς το ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι Telecinco της δήλωσε πως είναι ανεπιθύμητη.

news247.gr     Στέφανος Νικήτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου