Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΑΝΕΚΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΤΡΑΣ!


Την κοιτάς και λες μια πανέμορφη μοντέλα! Ξανθιά, ψηλή και κορμί που θα ζήλευε κάθε γυναίκα! Αλλά στην πραγματικότητα η όμορφη μοντέλα είναι ο σέρβος Andrej Pejic, 20 ετών, ο οποίος αναδείχτηκε η πιο σικάτη γυναίκα της φετινής εβδομάδας μόδας στο Βερολίνο.

Ο Αndrej Pejic κατάγεται από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας και δηλώσε στη γερμανική εφημερίδα "Bild am Sonntag", ότι "έχει παίξει ως παιδί με κούκλες Barbie, φορούσε make-up και προσευχόταν  κάθε μέρα στον Θεό να μην βγάλει καμία τρίχα στο πρόσωπο του".

Ο Andrej Pejic έχει περπατήσει στις πασαρέλες των πιο γνωστών οίκων μόδας και έχει συμμετάσχει σε πολλές διαφημιστικές καμπανιές. Αποτελεί το αγαπημένο μοντέλο των σχεδιαστών τραβώντας την προσοχή και τα βλέμματα όλων επάνω του, κάνοντας συχνά τους παρευρισκομένους να αναρωτιούνται αλλά και να προσπαθούν να μαντέψουν… 


Θα μπορούσαν να είναι αδελφές - supermodel Karolina Kurkova (αριστερά) και αρσενικό μοντέλο Andrej Pejic, μαζί για μια καμπάνια του Gaultier. Ο Pejic έχει εμφανιστεί σε σημαντικές επιδείξεις μόδας ανά τον κόσμο, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο κυρίως το «ανδρόγυνο» στιλ και δηλώνοντας ότι "δεν ζούμε πια στον Μεσαίωνα. Είμαστε όλοι ανθρώπινα όντα και ως εκ τούτου ισοδύναμα."

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου