Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ο τροπικός παράδεισος της Middleton

Και τα αυστηρά μέτρα στο πιο exclusive τουριστικό προορισμό


H οικογένεια Middleton επέλεξε για τις χειμερινές του διακοπές το ιδιωτικό νησί Mustique στην Καραϊβική. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ακριβό προορισμό, ιδιοκτησίας της εταιρίας Mustique Company που εδώ και πολύ καιρό αποτελεί ένα ειδυλλιακό καταφύγιο για τους πλούσιους και διάσημους.

Όμως, η άφιξη της Δούκισσας του Cambridge και της οικογένειά της στο ιδιόκτητο νησί του Mustique έχει αναστατώσει τους υπόλοιπους παραθεριστές. Ενισχυμένα μέτρα ασφάλειας στοχεύουν στην εξασφάλιση της προστασίας της ιδιωτικής ζωής της Kate. Μάλιστα έαν κάποιος από τους τουρίστες θέλει να δειπνήσει σε ένα από τα δύο ξενοδοχεία του νησιού θα πρέπει να ταξιδέψει με κάποιο από τα όχηματα του ξενοδοχείου.


Απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τα ενοικιαζόμενα «μουλάρια» ή κάποιο από τα αμαξάκια του γκολφ για να μην φωτογραφήσουν την οικογένεια Middleton που θα μένει στη βίλα Aurora αξίας 15.000 ευρώ την εβδομάδα. Η βίλα διαθέτει τη δική της πισίνα και εκπληκτική θέα στον ωκεανό.

Ένα από τους εκατομμυριούχους τουρίστες, ο οποίος ζήτησε να μην δημοσιευτεί το όνομα του, δήλωσε: «Αυτός δεν είναι ακριβώς ο τρόπος που κάποιος περιμένει να τον αντιμετωπίζουν όταν πληρώνει πολύ καλά χρήματα για να επισκεφθεί το πιο exclusive νησί στην Καραϊβική.

yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου