Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Γυναίκα έπεσε από τον 23 όροφο και επέζησε!

Ούτε σενάριο κινηματογραφικής ταινίας να ήταν, το συμβάν που εκτυλίχτηκε στο Μπουένος Άιρες της Βραζιλίας! Είναι σχεδόν ένα θαύμα: μια γυναίκα έπεσε κυριολεκτικά από τον 23 όροφο, πάνω σε ένα ταξί , συγκεκριμένα στη θέση του συνοδηγού και επέζησε!

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η 33χρόνη καθόταν ήσυχα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου πέντε αστέρων ‘’Panamericano’’ που βρίσκεται στον 23 όροφο και παρήγγειλε ένα καφέ. Στη συνέχεια άφησε την τσάντα της, έβγαλε τα παπούτσια της, ανέβηκε ξαφνικά στο παράθυρο και πήδηξε!

Η πτώση της γυναικάς ήταν από ύψος 100 μέτρων! Η γυναίκα έπεσε σε ένα σταθμευμένο ταξί, έσπασε την οροφή του αυτοκίνητου και προσγειώθηκε στο κάθισμα του συνοδηγού, αλλά επέζησε! Ο οδηγός ταξί είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του λίγα δευτερόλεπτα πριν από την πρόσκρουση.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα στο ισχίο και στα οστά. Οι γιατροί χρειάστηκαν να αφαιρέσουν ένα πνεύμονα της, ένα νεφρό και τη σπλήνα. Γιατί η γυναίκα πήδηξε από τον 23 όροφο, δεν γνωρίζει κάνεις, μέχρι στιγμής!

Ένας αστυνομικός που βρισκόταν στον τόπο του συμβάντος, δήλωσε πως ευτυχώς που κοίταξα προς τα πάνω "αν δεν είχα βγει θα με είχε σκοτώσει...

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου