Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Κροκόδειλος κάταπιε ένα κινητό τηλέφωνο!


Αληθινό και τρομακτικό το συμβάν που συνέβη σε ένα ενυδρείο στην Ουκρανία! Ένας κροκόδειλος κάταπιε το κινητό μιας νεαρής γυναικάς.Ποιος θα περίμενε να λειτουργεί η συσκευή και στην κοιλιά ενός ερπετού… Κι’ όμως συμβαίνει! Τώρα χτυπάει το κινητό τηλέφωνο στην κοιλιά ενός κροκόδειλου!!

Η Ρίμμα Γκολόφκο στο ενυδρείο στο Ντνέπροπετροφσκ στην Ουκρανία πραγματικά ήθελε μόνο να βγάλει με το κινητό της τηλέφωνο, μια φωτογραφία τον κροκόδειλο Gena. Ξαφνικά έπεσε το τηλέφωνό της γυναίκας στο νερό. Η "Gena"- ο κροκόδειλος κατάπιε την συσκευή.

Οι υπεύθυνοι του ενυδρείου στο Ντνέπροπετροφσκ στην Ουκρανία όταν άκουσαν την νεαρή γυναίκα αρχικά δεν την πίστεψαν, ότι ο κροκόδειλος είχε φάει το κινητό της…. Η Αλεξάνδρα που επιβλέπει το ενυδρείο είδε, ότι ο ήχος προέρχεται από την κοιλιά της Genas και έτσι καταλάβε, ότι η νεαρή γυναίκα δεν έλεγε ψέματα. 

Αλλά ο κροκόδειλος, μετά το συμβάν, δεν τρώει το δείπνο του και η κατάσταση του χειροτερεύει! Η "Gena" δεν τρώει πια, φαίνεται αδιάφορη και έχει πάθει κατάθλιψη. «Το ζώο δεν αισθανόταν καλά», λέει η Αλεξάνδρα. «Η συμπεριφορά του έχει αλλάξει, κινείται μόλις και μετά βίας και κολυμπάει πολύ λιγότερο από το συνηθισμένο ".

Εν τω μεταξύ η "Gena" δεν παίζει με τους άλλους κροκόδειλους. Είναι ακόμα ο ηγέτης της ομάδας. "Είναι το παλαιότερο, μεγαλύτερο και ίσως ήθελε να προστατεύσει την ομάδα με το να φάει το κινητό τηλέφωνο”, δήλωσε η Αλεξάνδρα.

Κτηνίατροι προσπάθησαν μάταια να ενθαρρύνουν την "Gena" να φάει. Εκτός από το κρέας, το ερπετό έτρωγε ακόμη και ένα ζωντανό ορτύκι. Αλλά τίποτα δεν φαίνεται να βοήθησε! Ούτε το καθαρτικό δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα…

Ακόμα το ζώο δεν τρώει τίποτα και αν συνεχίσει έτσι θα υποβληθεί σε ακτινογραφίες την επόμενη εβδομάδα, για να δουν οι κτηνίατροι πού βρίσκεται ακριβώς το τηλέφωνο. Η αφαίρεση της συσκευής θα ήταν η έσχατη λύση », δήλωσε ο κτηνίατρος του ενυδρείου Ολεξάντρ Σιούσλενκο.

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου