Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Μεθυσμένα πουλιά έπεσαν από τον ουρανό!

Εδώ και εβδομάδες, χιλιάδες πουλιά σε όλο τον κόσμο πέφτουν από τον ουρανό και εκατομμύρια ψάρια πεθαίνουν, χωρίς κανένα προφανή λόγο. Μετά τον μυστηριώδη θάνατο πουλιών στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Σουηδία, ακολούθησε τώρα και η Ρουμανία.

Οι επιστήμονες προβληματίζονται για την αιτία που προκαλεί τον θάνατο εκατοντάδων πτηνών! Ωστόσο, ο θάνατος δεκάδων πτηνών στο λιμάνι της Κωστάντζα στη Ρουμανία, έχει προφανώς ένα πολύ πιο πεζό λόγο. Σύμφωνα με την τοπική κτηνιατρική αρχή, τα ζώα δηλητηριάστηκαν από το αλκοόλ! Η ανάλυση των περιεχομένων του στομάχου των πτηνών έδειξαν, ότι τα πτηνά προφανώς είχαν φάει πολλά σταφύλια. Τα ζώα έπεφταν εντελώς μεθυσμένα από τον ουρανό.

Θεωρίες συνομωσίας που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, κάνουν λόγο για ένα νέο βιολογικό όπλο της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Επίσης, κάποιοι μίλησαν ακόμη και για την αρχή της αποκάλυψης ...

Κατά πόσον τα πτηνά πέθαναν στις ΗΠΑ, σε συνδυασμό με το αλκοόλ, είναι άγνωστο. Μέχρι στιγμής, οι εμπειρογνώμονες προβλέπουν ότι τα αμερικανικά πουλιά, τρόμαξαν από τις κροτίδες και πέθαναν από το άγχος! Ωστόσο για τα ψάρια που πέθαναν στο Μέρυλαντ της Αμερικής, ίσως το κρύο να ήταν υπεύθυνο!

Και για τον θάνατο των 700 περιστεριών στην Βόρεια Ιταλία υπάρχει μια εξήγηση: Οι ειδικοί υποψιάζονται, ότι είχαν φάει πάρα πολλούς ηλιόσπορους και τα εσωτερικά τους όργανα είχαν καταστραφεί. Οι πυρήνες των ηλιόσπορων προέρχονταν από τα απόβλητα ενός ελαιοτριβείου.

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου