Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Μητέρα πυροβολεί τα παιδιά της επειδή της ‘’αντιμιλούσαν’’!

Οικογενειακό δράμα εκτυλίχτηκε στη Φλόριντα: Μια μητέρα στη πυροβόλησε τα δύο παιδιά της, ηλικίας 13 έως 16 ετών,


επειδή της ‘’αντιμιλούσαν’’! 

Το τραγικό συμβάν συνέβη το βράδυ της Πέμπτης: Η μητέρα έφερε τον 13χρόνο γιο της από την προπόνηση ποδοσφαίρου. Πριν από την αποβίβαση από το αυτοκίνητο τον πυροβόλησε από κοντινή απόσταση στο γκαράζ και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι όπου η 16χρόνη κόρη της καθόταν στο υπολογιστή για να κάνει την εργασία της και την πυροβόλησε στο κεφάλι! Αυτά δήλωσε η μητέρα-δολοφόνος σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι ABC, όταν την βρήκε η αστυνομία όλο αίματα μέσα στο σπίτι της! 

Την άλλη ημέρα το πρωί ήρθε η αστυνομία, διότι η γιαγιά των άτυχων παιδιών είχε ανησυχήσει για την κόρη της, επειδή δεν απαντούσε στο τηλέφωνο! 

Είναι απίστευτο! Η σκηνή ήταν τόσο φρικιαστική ώστε οι ερευνητές χρειάστηκαν ψυχολογική υποστήριξη!

Το όλο σκηνικό το είχε σκηνοθετήσει η μητέρα, διότι είχε αγοράσει το όπλο ημέρες πριν από το έγκλημα. Και η αστυνομία στο σπίτι της βρήκε ένα κομμάτι χαρτί, στο οποίο η γυναίκα περιέγραφε λεπτομερώς την πρόθεσή της να σκοτώσει τα παιδιά της και στη συνέχεια τον εαυτό της!

Σύμφωνα με τη μητέρα της, η 50χρόνη έπασχε από κατάθλιψη. Ο 48 χρόνος πατέρας, ένας συνταγματάρχης του στρατού βρισκόταν σε αποστολή στη Μέση Ανατολή, όταν ενημερώθηκε για την τραγωδία.

Οι γείτονες της οικογενείας μίλησαν για μια ευτυχισμένη οικογένεια, όπως ένα βιβλίο με εικόνες. Τους γνωρίζαμε χρόνια, τα δύο παιδιά ήταν καλά στο σχολείο, ταλαντούχα, ωραία, πάντα ευγενικά, ένας πατέρας με μια επιτυχημένη καριέρα στον αμερικανικό στρατό: «Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί κάτι τέτοιο… ούτε στα χειρότερά του όνειρα», δήλωσε ο γείτονας.

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου