Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Φρίκη πέρα από κάθε λογική στην Ξάνθη


Φρίκη, που δεν τη χωράει ανθρώπινος νους, στην Ξάνθη! Μια οικογένεια συνελήφθη με τις βαρύτατες κατηγορίες του βιασμού και της παράνομης κατακράτησης μιας 18χρονης!

Ολα άρχισαν όταν ο 29χρονος γιος απήγαγε την άτυχη κοπέλα και στη συνέχεια την οδήγησε στο σπίτι του που βρίσκεται στον οικισμό Μάνδρα. Εκεί την κράτησε επί τρία μερόνυχτα βιάζοντάς την επανειλημμένα και μάλιστα με τις… ευλογίες της μητέρας του και των τριών αδελφών του!

Η ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 18χρονη εμφανίστηκε σε κατάσταση σοκ στους αξιωματικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ξάνθης και τους περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε. Η άτυχη κοπέλα, τρέμοντας από το σοκ και κλαίγοντας με λυγμούς, διηγήθηκε ότι ο νεαρός άντρας την είχε απαγάγει και την είχε μεταφέρει στο σπίτι του, όπου επί τρία εικοσιτετράωρα την κακοποιούσε, μέχρι που τελικά αποφάσισε να την αφήσει να φύγει. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το θύμα, ο 29χρονος την κρατούσε με την απειλή του ξυλοδαρμού, ενώ τη βίαζε κάθε λίγο και λιγάκι.

Η κοπέλα πρόσθεσε ότι μέσα στο σπίτι-κολαστήριο βρίσκονταν η μητέρα και τα τρία αδέρφια του, τα οποία όχι μόνο δεν έκαναν κάτι για να τον εμποδίσουν να σταματήσει τη φρικαλεότητα εναντίον της, αλλά τον επικροτούσαν προτρέποντάς τον να συνεχίσει. Η 18χρονη έβλεπε τις ώρες να περνούν και τον εφιάλτη να μη σταματάει, κάνοντας την αγωνία της να παρατείνεται και τα βασανιστήριά της να μοιάζουν ατελείωτα.

Αμέσως μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί εντόπισαν τα πέντε μέλη της οικογένειας, στα οποία πέρασαν χειροπέδες με τις κατηγορίες του βιασμού και της παράνομης κατακράτησης, ενώ με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης. Παράλληλα διατάχθηκε να γίνει ιατροδικαστική εξέταση στη 18χρονη προκειμένου να πιστοποιηθεί ο βιασμός.

Το απίστευτο περιστατικό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της πόλης, που δεν μπορεί να πιστέψει ότι μια ολόκληρη οικογένεια είχε συμμαχήσει εναντίον μιας αθώας κοπέλας, η οποία επί τρεις μέρες και τρεις νύχτες έζησε στην «κόλαση».
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου