Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει 5χρονα!

Ο πόλεμος των παιδιών! Συγκλονιστικές φωτογραφίες και βίντεο απεικονίζουν 5χρονα παιδιά να πυροβολούν!



Η τρομοκρατική οργάνωση της Αλ Κάιντα διδάσκει τα μικρά παιδιά πώς να σκοτώνουν! Εκατοντάδες παΐδια εκπαιδεύονται σε μυστικά στρατόπεδα τρομοκρατών, γράφει η βρετανική «Daily Mail».

Τα βίντεο δείχνουν μικρά αγόρια να πανηγυρίζουν , όταν ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας εξερράγη. Ένα από αυτά, είχε ήδη ενεργοποιήσει βόμβα, μέσω κινητού τηλέφωνου!

Βρετανός στρατιωτικός δήλωσε στην εφημερίδα, ότι οι Ταλιμπάν θα στείλουν τα μικρά παΐδια που έχουν εκπαιδευτεί από την Αλ Κάιντα στον αγώνα κατά των Βρετανών στο Αφγανιστάν. Το τραγικό της υπόθεσης είναι, ότι θα χρησιμοποιούνται τα μικρά παΐδια ως βομβιστές αυτοκτονίας και ως ανθρώπινες ασπίδες.

Τα παιδιά εκπαιδεύονται στο Βαζιριστάν, μια επαρχία του Πακιστάν που συνορεύει με το Αφγανιστάν. Τα παιδιά ήταν από την κάθοδο των Ουιγούρων. Οι Ουιγούροι ήταν κινέζοι μουσουλμάνοι. Πολλοί έχουν φύγει από την Κίνα, λόγω της συνεχιζόμενης έντασης με το Πεκίνο.

Ολοένα γίνονται γνωστές φοβερές ιστορίες για την απάνθρωπη μεταχείριση παιδιών σε στρατόπεδα τρομοκρατών. Πολλά από τα παιδιά αυτά έχουν απαχθεί από τις οικογένειες τους !!!

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου