Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Καταραμένα ζώδια!

Τι λέει το ζώδιό σου για εσένα;

Αν είσαι Δίδυμος είσαι διπρόσωπος. Αν είσαι Αιγόκερως είσαι μεγαλομανής. Κι αυτές είναι μόνο δύο από τις ταμπέλες που σου κολλάνε οι γυναίκες, όταν μαθαίνουν το ζώδιό σου. Δεν έχει σημασία αν πιστεύεις στα ζώδια ή όχι. Γιατί οι γυναίκες που σε κρίνουν, πιστεύουν.


Εκεί που κάθεσαι ήσυχος σε ένα τραπέζι με πολλές γυναίκες και απολαμβάνεις τον καφέ σου, πέφτει η ερώτηση στο τραπέζι. “Εσύ Χρήστο, τι ζώδιο είσαι;”.


Δεν έχει σημασία πόσο καλά σε ξέρουν ήδη. Δεν έχει σημασία ούτε κι αν κάποιες από αυτές έχουν ήδη σχηματισμένη μια άποψη για το άτομό σου. Η αποκάλυψη του ζωδίου σου ανοίγει νέους ορίζοντες εξερεύνησης του εσωτερικού σου κόσμου.

Και αφού δεν είναι μια ερώτηση που να μπορείς να αποφύγεις, το MEN 24 σε προετοιμάζει για αυτά που θα ακούσεις για τον εαυτό σου ακόμα και από γυναίκες που δεν σε ξέρουν καθόλου.

Αν είσαι:

Κριός
Τότε είσαι σίγουρα εγωιστής. Τί είναι αυτό το πράγμα με εσένα; Μόνο τον εαυτό σου σκέφτεσαι. Και να ήταν μόνο αυτό. Είσαι απερίσκεπτος, επιπόλαιος και εγωπαθής. Πολύ συχνά είσαι ζηλιάρης και επιθετικός αλλά μην ανησυχείς τόσο. Στα καλά σου συγκαταλέγονται το ότι είσαι αγαθός και ενθουσιώδης. Τώρα αν δέρνεις κόσμο από τον πολύ ενθουσιασμό είναι δικό σου πρόβλημα.

Ταύρος
Καλός είσαι εσύ. Αν εξαιρέσεις ότι είσαι βραδυκίνητος, τεμπέλης, ξεροκέφαλος και μνησίκακος, όλα τα άλλα είναι θετικά. Τι; Μόνο τρία είναι τα καλά σου; Είσαι λέει υπομονετικός, τρυφερός και στοργικός.

Δίδυμος
Άκου πρώτα τα καλά γιατί το ζώδιό σου είναι στο στόχαστρο κάθε γυναίκας. Είσαι λέει έξυπνος, επικοινωνιακός, ευέλικτος και προσαρμοστικός. Κατά τα άλλα, χάλια. Σύσσωμη η γυναικεία κοινότητα θεωρεί ότι είσαι υποκριτής, διπρόσωπος, πονηρός, ιδιότροπος, ασυνεπής και άπιστος. Ρόμπα σε κάνανε.

Καρκίνος
Ο ιδανικός σύζυγος. Είσαι ευαίσθητος, έχεις διαίσθηση, είσαι οικονόμος και προστατευτικός. Τι άλλο να ζητήσει μια γυναίκα ε; Καλά, άκου πρώτα ότι σε λένε και τσιγκούνη, φιλάργυρο και κλαψιάρη.

Λέων
Σωστό λιοντάρι με θάρρος, υπερηφάνεια, εντιμότητα και μεγαλεπίβολους στόχους. Κατέβα λίγο από το καλάμι βέβαια γιατί λένε ότι είσαι ακόμα αλαζόνας, εγωκεντρικός, καταπιεστικός και ματαιόδοξος.

Παρθένος
Μπράβο σου που είσαι εργατικός. Συγχαρητήρια για την μεθοδικότητά και την σχολαστικότητά σου. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι είσαι, κατά τις γυναίκες, κακεντρεχής και ιδιότροπος. Ενώ η κριτική σου τείνει να είναι πάντα αρνητική. Για δούλεψέ το λίγο αυτό το τελευταίο. Α ναι, είσαι λέει και σχεσάκιας.

Ζυγός
Τι αρμονία, τι εξαιρετική συνεργασία, τι δικαιοσύνη είναι αυτή που σε διαπρέπει. Εντάξει; Χάρηκες; Άκου τώρα και τα άλλα. Είσαι άδικος ρε και ανισόρροπος. Για να πάρεις μια απόφαση κάνεις 50 ώρες. Άσε που είσαι και νάρκισσος.

Σκορπιός
Τέτοια αποφασιστικότητα, επιμονή και φαντασία, χρόνια είχαμε να δούμε. Από την άλλη βέβαια σου προσάπτουν και αρκετά κακά χαρακτηριστικά. Είσαι λέει πολύ ζηλιάρης, αδιάλλακτος, καχύποπτος, εκδικητικός και μυστικοπαθείς. Τουλάχιστον τις αποζημιώνεις με το ότι είσαι πιστός.

Τοξότης
Τόλμη και ευθυμία. Αυτά σε χαρακτηρίζουν μαζί με ιδιαίτερη αισιοδοξία. Τι να κάνουν όμως αυτά μπροστά στην αγένειά σου, την απερισκεψία, την αστάθεια και το θράσσος σου. Και μη βαριέσαι τόσο γρήγορα αν γίνεται, τις ενοχλείς.

Αιγόκερως
Ούτε δικαστικός υπάλληλος να ήσουν. Έχεις σύνεση, πειθαρχία, ωριμότητα και ψυχρότητα. Μαζί με την μικροψυχία σου, την υστεροβουλία και την μεγαλομανία σου, κάνουν ένα φρικτό πακέτο. Σκοπός της ζωής σου είναι λέει μια καλή κοινωνική θέση, γι' αυτό είσαι τόσο παρτάκιας.

Υδροχόος
Πολιτικός πρέπει να γίνεις με τέτοιο οραματισμό και ιδεαλισμό που σε διακατέχει. Ιδανικός για φίλος, μιας και είσαι υπερβολικά αληλλέγγυος, αλλά ταυτόχρονα λένε ότι είσαι αντιδραστικός, ανήσυχος, αδιάκριτος και αδιάφορος.

Ιχθύς
Στην κοσμάρα σου είσαι εσύ αλλά μην το παίρνεις στραβά. Έχεις κλείσει λέει την πόρτα στον πραγματικό κόσμο, μάλλον γιατί δεν αντέχεις τις πολλές δυσκολίες. Όλα αυτά συνάδουν στο ότι δεν επικοινωνείς και πολύ εύκολα με τους γύρω σου ενώ σε κακολογούν ότι είσαι φοβιτσιάρης και λιγόψυχος αν και πολύ ευαίσθητος.

men24 Χρήστος Χατζηιωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου