Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Ο αρχηγός της "εταιρείας δολοφόνων" ξαναχτύπησε

Ο λύκος κι αν εγέρασε λέει η παροιμία. Ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο διαβόητος αρχηγός της "εταιρείας δολοφόνων", κατηγορείται πως απήγαγε 57χρονη. Το τυχαίο περιστατικό που του χάλασε τα σχέδια


Ο καταδικασθείς τη δεκαετία του ΄80, ως αρχηγός της "εταιρείας δολοφόνων", που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο για τις δολοφονίες εύπορων ηλικιωμένων με σκοπό την οικειοποίηση των περιουσιών τους, Χρήστος Παπαδόπουλος, συνελήφθη για την αρπαγή 57χρονης Ελληνίδας στις Συκιές Κορινθίας.

Η σύλληψη του 73χρονου σήμερα Παπαδόπουλου, έγινε στο Μενίδι της Αττικής. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η γυναίκα κρατούνταν παράνομα πέντε μήνες σε διώροφο σπίτι στην Κορινθία.

Ο ίδιος πάντως αρνείται την κατηγορία, ωστόσο, η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.

Για το ίδιο αδίκημα, καθώς και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, κατηγορούνται 50χρονος, ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην Κρήτη και αποφυλακίστηκε το 2009, αλλά και ένα ακόμα άτομο.

Την βρήκε η καθαρίστρια

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται προχθές από το Τμήμα Ασφαλείας Ξυλοκάστρου.

Η παράνομη κράτηση της γυναίκας διαπιστώθηκε εντελώς τυχαία, όταν η καθαρίστρια που είχαν οι κατηγορούμενοι, στο σπίτι που κρατούνταν η 57χρονη, παραβίασε τις εντολές των εργοδοτών της και ανέβηκε στον πρώτο όροφο, όπου της είχαν απαγορεύσει να μπαίνει, και βρήκε το θύμα.

Ειδοποιήθηκε ο αδελφός της στη Δράμα, ο οποίος πήγε αμέσως στο αστυνομικό της περιοχής του, όπου κατήγγειλε όσα πληροφορήθηκε.

Από κει και πέρα τα πράγματα έγιναν πολύ πιο απλά.

Ενημερώθηκε το Τμήμα Ασφαλέιας Ξυλοκάστρου, ξεκίνησαν παρακολουθήσεις και έρευνες, για να γίνει τελικά έφοδος, παρουσία εισαγγελέα στο σπίτι στη Συκιά, όπου βρέθηκε η 57χρονη.

Στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας γεμιστήρας πιστολιού με 12 φυσίγγια και εννέα ναρκωτικά δισκία.

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Παπαδόπουλου, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή στο σπίτι συγγενικού του προσώπου, όπου διέμενε τις τελευταίες μέρες.

Η 57χρονη είναι χήρα και πολύ πλούσια μάλιστα γνωστού αντικέρ και ιδιοκτήτη παλαιοπωλείου στην Αθήνα και γνώρισε τον Παπαδόπουλο, μέσω γνωστών της, ως δικηγόρο ειδικό στα κληρονομικά για να της τακτοποιήσει τις κληρονομικές εκκρεμότητες.

Το σπίτι, όπου την κρατούσαν, ανήκε στη σύζυγο του 50χρονου, η οποία έχει πεθάνει. Ο ίδιος εκτιμάται ότι είχε γνωριστεί με τον Παπαδόπουλο στις φυλακές.

news247 Στέλιος Μπαμιατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου